Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/


KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!
 
HomePortal*Gy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Szer. Aug. 17, 2011 1:26 am

Joe odaadta nekem az aktatáskát. Hogy meggyőződjünk arról, hogy a valódi-e felnyitottam. A táskából fény tört elő, ami teljesen elvakított minket. Újra a fekete taxiban találtunk magunkat. A sofőrülésben a Tizedik ült, míg mellette Stermon ült és mosolygott ránk.
- Mi történt. Most öltük meg, de megint itt van mellettünk sértetlenül. Mi a fene van itt?

- Szép volt fiúk. Végig Stermon illúziójában voltatok, és az a tény, hogy nem kapálódzva ébredtetek, azt jelenti, hogy sikerült legyőznötök őt. Persze, nem szép dolog, hogy a családi táskában kezdtetek kutakodni, de számítottunk rá, hogy ellenőrizni akarjátok az adatokat. A félreértések elkerülése végett, Stermon sokkal erősebb, mint hiszitek – kezdett bele a mondani valójába a Vongola Decimo. - Gondoljátok, hogy egy piti kis csirkefogó családi titkokat tudna szerezni magának? Ez egy teszt volt, amin sikeresen átmentetek, persze nem akármilyen teszt, ahogy ígértük, jár érte jutalom is. Hírnevet is szereztetek magatoknak, Gray, a Család immáron még jobban elismer téged, ahogy Joe kollégát is, akinek most felajánlok egy csatlakozást a szervezetünkbe, ha Gray is úgy érzi, hogy helye van nálunk – fordult felém. - Gray, te voltál vele az illúzióban, te tudod, hogy hogyan is szerepelt.
Kérdően nézett rám, várva a választ.
- Ch. Felőlem- válaszoltam a Decimonak, aki mosolyogva Joe felé fordult.
- Nagyon megtisztelő, hogy rám gondolt, uram, de én nem szeretnék egyelőre csatlakozni Önökhöz. De, ha bármikor szükséges, rám számíthatnak. Szívesen gondolnék Önökre, mint szövetségeseim.
A tizedik nem nagyon lepődött meg a Joe válaszán. Szerintem, nem lepte meg. Átnyújtott nekünk egy-egy aktatáskát. Ebben az aktatáskában a jutalmunk és egy repülő jegy volt. Decimo és Stermon kiszálltak a taxiból és a néma sofőr szállt be, a tizedik helyére. Beizzította motort és visszavitt minket a repülőtérre. Sikeresen felszálltunk a gépre, ami egyenesen Japánba vitt minket. Az úton csak némán ültünk egymás mellett. A repülőtéren a bejáratnál szembe fordultam Joeval.
- Viszlát, remélem még összehoz minket a sors. –mondta, miközben kezet nyújt, de én félre lököm, majd elindulok a kijárt felé és megfordulás nélkül, felemelem a kezem elköszönés kép. Az utam egyenes haza vezetett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Szer. Aug. 17, 2011 1:36 am

Miután megvizsgáltam, hogy teljesen épségben vagyok, Grayre nézek, majd a táskára és rá kell jönnöm, hogy nekem nincs közöm ezekhez az iratokhoz, így átadom inkább neki. Ő puszta ellenőrzésből kinyitja a táskát, amiből egy erős fehér fény tör ki. – Mi ez? Büntetés, mert kinyitottuk a tatyót? Csak nem.. – gondolom magamban, majd a következő pillanatban egy kocsiban ültem, Gray-jel mellettem, a sofőr helyén egy ismeretlen férfi, még mellette az illuzionista, akit legyőztünk. – Ne csináld! Még mindig nincs vége?! – Gondolatmenetemet az ismeretlen szakítja félbe:
-Szép volt fiúk. Végig Stermon illúziójában voltatok, és az a tény, hogy nem kapálódzva ébredtetek, azt jelenti, hogy sikerült legyőznötök őt. Persze, nem szép dolog, hogy a családi táskában kezdtetek kutakodni, de számítottunk rá, hogy ellenőrizni akarjátok az adatokat. A félreértések elkerülése végett, Stermon sokkal erősebb, mint hiszitek - gondoljátok, hogy egy piti kis csirkefogó családi titkokat tudna szerezni magának? Ez egy teszt volt, amin sikeresen átmentetek - persze nem akármilyen teszt, ahogy ígértük, jár érte jutalom is. Hírnevet is szereztetek magatoknak, Gray, a Család immáron még jobban elismer téged, ahogy Joe kollégát is, akinek most felajánlok egy csatlakozást a szervezetünkbe, ha Gray is úgy érzi, hogy helye van nálunk - Gray, te voltál vele az illúzióban, te tudod, hogy hogyan is szerepelt. – Aha, szóval az idegen fickó a Tizedik Vongola! Nem semmi, ezért eljön idáig.
-Mivan? Ez azért kicsit durva. Na, mit válaszol Gray a közösen töltött idők után?
-Ch, felőlem… - ez gyors válasz. Nem is vártam többet, amúgy sem valami bőbeszédű srác. Mosolygok. Belépjek, vagy ne lépjek?
-Nagyon megtisztelő, hogy rám gondolt, uram, de én nem szeretnék egyelőre csatlakozni Önökhöz. De, ha bármikor szükséges, rám számíthatnak. Szívesen gondolnék Önökre, mint szövetségeseim.
Ahogy nézem, a Tizedik nem lepődik meg a válaszomon, majd hátranyújt nekünk 1-1 táskát, gondolom jutalom gyanánt. Még egy kis ideig mentünk, majd megállt az autó, és kiszállt a Tizedik és Stermon is, majd a Tizedik helyét a volánnál a sofőr vette át, aki elvitt minket a lakáshoz. Némán vezeti el a gépjárműt a repülőtérre, ahol a Tizediktől kapott jegyeket felhasználva felszállunk a legelső Japánba induló gépre. Unalmas, hosszú út. Nem beszélünk egymáshoz.
Amikor leszáll a gép, és kiérünk a reptérről, Gray szembefordul velem hirtelen. Gondolom, most jön az elköszönés. Bár, ki tudja, nála ez mit takar.
-Viszlát, remélem még összehoz minket a sors. – mondom neki, majd ismét kezet nyújtok, mint a találkozásunk alkalmával. Ő csak félrelöki a kezem, majd elindul, háttal intve egyet. – Érdekes srác. Nem is vártam mást tőle, nem egy társasági lény szegény. – mosolygok, majd elindulok haza, egy forró fürdőre és egy kiadós alvásra vágyva…


Utólag szeretném semmissé tenni a bocsánatkérésed, mivel előzetesen meg lett beszélve, hogy nem leszel négy napig. Valamit köszönet a fordulatos, agytekervényeket megmozgató küldetésért. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Himalája-
Ugrás: