Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/


KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!
 
HomePortal*Gy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Pént. Aug. 05, 2011 9:09 am

Joe Smith:
Japánban egy első osztályú szálloda bárjában ücsörögsz –a múltkori megbízatásod felettébb jövedelmező volt, s ennek örömére úgy döntöttél, hogy megiszol egy igazán minőségi italt, ha már a gettóban ilyesmire sose volt lehetőséged. Egyszer csak odalép hozzád egy öltönyös alak, s odacsúsztat neked egy borítékot – akár fel is ismerheted, hogy a Vongola címere van rajta, de erről te döntesz – ha nem ismered a családot, természetesen nem ismered a címert sem. Ahogy elkezded olvasni a borítékban talált levelet, a férfi eltűnik.

Tisztelt Joe Smith,

Ezúttal közlöm, hogy munkássága felkeltette a Vongola figyelmét, s egy nagy, ütőképes családként nem szeretnénk lemaradni az Ön álltál képviselt erőről – tesztelni szeretnénk a képességeit. Persze, nem kell a küldetés után sem csatlakoznia a családhoz – azonban, ha megfelelően teljesít, külsősként lehet, hogy többször is alkalmazni fogjuk. Nem bánja meg, a Vongola gazdag, s munkatársaival, családtagjaival is gazdagon bánik.
Egy idegesítő tényezőt észleltünk Nepálban, s szeretném, ha elutazna oda, kiiktatni ezt a bizonyos személyt. Bár elismerjük a tudását, kétlem, hogy egyedül sikerülni fog – egy családtagunk várni fogja önt Nepálban, a borítékjában találhatóhoz hasonló lappal egyetemben – ő tudja, hogy mit kell tenni velük ahhoz, hogy megkapják a többi utasítást. Természetesen, nem kérjük, hogy a saját kasszájára utazzon Nepálba – a holnapi nap folyamán indul egy gép, amire a jegyét a borítékban csatoltuk – első osztály, élvezze ki.

Vongola Famiglia.


Psztod addig tartson, amíg leszáll a gép Nepálban!
-----------------------------------------------------------
Gray Shadow :
Namimomi utcáit járva, egy –talán számodra ismerős, talán idegen- alak jön veled szembe, aki némi körültekintés után átad neked egy levelet, és egy repülőjegyet. Ha kérdezed, titokzatos, és nem akar válaszolni – azt mondja, a levélben megtalálsz minden információt. A repülőjegyed Nepálba szól, holnap indul – ráadásul az első osztályon fogsz utazni.

Gray!
Új küldetést kapsz, aminek a végéig félreteheted a jelenlegi, tizenegyedikkel kapcsolatos küldetésed. A Vongolának birtokába jutott egy ámokfutó gyilkos tartózkodási helye, arra szeretnélek megkérni, hogy intézd el a fickót. Sokan ellenzik a döntésemet, de úgy érzem, képes vagy rá – azonban abban igazuk van, hogy újonc vagy, és elkél a segítség – a család beszervezett egy külsőst, akivel Nepélban fogsz találkozni. Hogy biztos legyünk abban, nem önfejűsködsz, a társadnál lesz egy hasonló levél. Csak úgy haladhattok tovább, ha a mellékletként küldött papírodat a társadéra teszed – a most furcsa alakzatoknak tűnő formák a másik levéllel összefüggő szavakat alkotnak, s így megkapjátok a további utasításokat. Továbbá elküldtem a repülőjegyedet is.

Vongola Decimo.


Mire végeztél, a kézbesítő már sehol sincs. Másnap, a levél utasításai szerint, felszállsz a repülőgépre – posztod addig tartson, amíg leszáll a gép Nepálban!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Pént. Aug. 05, 2011 9:19 pm

Az éjszaka kellős közepén úgy gondoltam, nem árthat egy kis séta a környéken. A csendes utcák, már kísértetiesen nyugodtak voltak. Egy lélek se járt a környéken. A távolban viszont néha magányos kutya ugatás hallatszott. Szeretek ilyenkor sétálni. Befordultam az egyik utcába, ahol egy sötét árny közeledett felém. Az árny emberi alakot kezdett fölvenni, miközben egyre közelebb kerültünk egymáshoz. A vadidegen az öltönyébe nyúlt, mire én a fegyveremhez nyúltam. Egy rossz mozdulat és szitává lövöm.- gondoltam magamban. Megállt mellettem és egy borítékot nyújtott felém, miközben rám se nézett.
- Üdvözlettem Mr.Shadow. Ez a levél önnek jött.- mondta és átnyújtotta a borítékot.
Kinyitottam a borítékot. Egy levél volt a tizediktől, a levél tetején narancssárga ég láng lobogott.

Gray!
Új küldetést kapsz, aminek a végéig félreteheted a jelenlegi, tizenegyedikkel kapcsolatos küldetésed. A Vongolának birtokába jutott egy ámokfutó gyilkos tartózkodási helye, arra szeretnélek megkérni, hogy intézd el a fickót. Sokan ellenzik a döntésemet, de úgy érzem, képes vagy rá – azonban abban igazuk van, hogy újonc vagy, és elkél a segítség – a család beszervezett egy külsőst, akivel Nepálban fogsz találkozni. Hogy biztos legyünk abban, nem önfejűsködsz, a társadnál lesz egy hasonló levél. Csak úgy haladhattok tovább, ha a mellékletként küldött papírodat a társadéra teszed – a most furcsa alakzatoknak tűnő formák a másik levéllel összefüggő szavakat alkotnak, s így megkapjátok a további utasításokat. Továbbá elküldtem a repülőjegyedet is.

Vongola Decimo.


A levél minden bizonnyal tényleg a tizediktől jött. Fölnéztem, hogy megkérdezek valamit a fickótól, de eltűnt. A borítékban megtaláltam a repülőjegyet. Elindultam hazafelé. Útközben feltérképeztem magamnak a várost. Otthon megittam egy teát és lefeküdtem.
Reggel összepakoltam néhány holmim. Megreggeliztem és felöltöztem. Fogalmam sem volt, hogy csempészem fel a fegyverem a repülőgépre, de megoldottam. Taxival kimentem a repülőtérre. Másfél órás várakozás után, felszálltam a Nepálba tartó járatra. Az út hosszú és unalmas volt. Egy gyerek rugdosta a hátam, de nem törődtem vele. A gép hamarosan leszállt Nepálban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Szomb. Aug. 06, 2011 12:18 am

-Hm. Ezek a japánok aztán tudják, hogyan kell kényeztetni az embert. Tiszta luxus. – Erre gondolva ülök egy ötcsillagos szálloda bárjában. Nemrég tértem vissza az utolsó munkámról, ami a vártnál sokkal jövedelmezőbb volt, mert utam során több vérdíjat is bezsebeltem, ezért mikor hazatértem, úgy döntöttem, hogy eltöltök egy éjszakát ebben a paradicsomban. Kíváncsi voltam, hogy milyen a luxus.
Amíg ülök a bárban, hosszasan magam elé meredve egy jó sült hús és egy kis üdítő társaságában. Hiába, attól, mert most van pénzem, nem fogok durva költekezésekbe esni, meg különben is, egész nap instant leveseket eszem otthon, de ezzel a sült hússal kicsit visszaidézhetem az igazi Detroitot, ahol minden vasárnap kerti partikat csináltunk, és az utcából mindenkit meghívtunk egy igazi, családi grillezésre. Felejthetetlen idők.
Ahogy gondolkozom a múlton, egy fickó sétál el mellettem, majd észrevétlenül egy borítékot csúsztat az asztalra. Utána fordulok, hogy ez biztosan valami tévedés lesz.
-Öhm, uram! – Az mi? A fickó el is tűnt. Akkor nincs más választás, csak ki kell nyitnom ezt a levelet, hátha tényleg nekem van címezve. Hm. Érdekes, egy címer, még sosem láttam. Mindegy, valami lényegtelen kis apróság lesz szerintem. Előveszem a levelet, amin ez áll:

Tisztelt Joe Smith,

Ezúttal közlöm, hogy munkássága felkeltette a Vongola figyelmét, s egy nagy, ütőképes családként nem szeretnénk lemaradni az Ön által képviselt erőről – tesztelni szeretnénk a képességeit. Persze, nem kell a küldetés után sem csatlakoznia a családhoz – azonban, ha megfelelően teljesít, külsősként lehet, hogy többször is alkalmazni fogjuk. Nem bánja meg, a Vongola gazdag, s munkatársaival, családtagjaival is gazdagon bánik.
Egy idegesítő tényezőt észleltünk Nepálban, s szeretném, ha elutazna oda, kiiktatni ezt a bizonyos személyt. Bár elismerjük a tudását, kétlem, hogy egyedül sikerülni fog – egy családtagunk várni fogja önt Nepálban, a borítékjában találhatóhoz hasonló lappal egyetemben – ő tudja, hogy mit kell tenni velük ahhoz, hogy megkapják a többi utasítást. Természetesen, nem kérjük, hogy a saját kasszájára utazzon Nepálba – a holnapi nap folyamán indul egy gép, amire a jegyét a borítékban csatoltuk – első osztály, élvezze ki.

Vongola Famiglia.


-Az szép. Vongola Famiglia, mi? Sosem hallottam róluk, de tényleg gazdagok lehetnek. Nem értem, miért pont engem szemeltek ki maguknak, vannak nálam sokkal erősebb bérgyilkosok is a világban. Na de hát, ha ilyen szépen megkértek, és még fizetik is az útiköltségemet, akkor segítek nekik.

Gyorsan megeszem az ebédem, elteszem a levelet és a repülőjegyet, majd elindulok haza összecsomagolni. A késeim és a boxerem elhelyezése nem okozott problémát, beraktam a csomagjaim közé, ott úgysem veszik észre, ha meg igen, akkor majd elsimítjuk az ügyet.
Másnap, ahogy a levél írta, ki is megyek a repülőtérre, ahol zökkenőmentesen felszállunk Nepál felé. Az út nem túl rövid, ezért van időm gondolkodni azon, hogy milyen hely lehet. Ott is biztos ki fogok tűnni a tömegből. Egy laza kis szundi után felébredve, már a reptér közelében járunk, egy sima landolás és már meg is érkezem hivatalosan is Nepálba. Csak tudnám, hogy kit kell keressek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Szomb. Aug. 06, 2011 12:37 am

Ahogy megérkeztek a váróterembe, valamilyen módon kiszúrjátok egymást – ezt rátok bízom, lehet, hogy egyikőtök elolvassa újra a levelet, vagy csak látjátok egymáson, hogy kerestek valakit – lényegtelen. Amikor megtaláljátok egymást, következzen egy kis párbeszéd – szeretném látni, mennyire tudtok összedolgozni, de persze meg is utálhatjátok egymást – az IRL összedolgozás érdekel, nem a játékon belüli. Majd összetoljátok az üzenetet tartalmazó papírokat. A Graynél lévő papíros mintázata átüt a Joenál lévő, vékonyabb anyagú, átlátszó papíron, s így ki tudjátok olvasni a következő instrukciókat.


Szép munka, fiúk!
Reméltem, hogy megtaláljátok egymást, és remélem, hogy a közös munkára is képesek lesztek.
Nos, ha kimentek a reptérről, akkor várni fog titeket egy fekete taxi – ha jobban megnézitek, nem teljesen egyszínű, az oldalán halványabb festéssel egy Vongola címer van felkenve, csak az szúrhatja ki, aki tudja, mit keressen. Szálljatok be a taxiba, de ne szóljatok a sofőrhöz – csak egy egyszerű lótifuti, aki elvisz titeket a célpont lakására. Iktassátok ki a fickót – a korrábi levélben nem írhattam le, de családi titkokat őrző dosszié került a keze közé, amiket a rivális családoknak kínált eladásra. Ha megöltétek, a reptéren vehetitek fel a jutalmat – a dosszié, és egy személyes tárgy, a zsebórája ellenében.
Sok sikert!


Ezek után kimentek, és beszálltok a kocsiba – posztotok addig tartson, amíg megérkeztek a célpont házához.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 12:54 am

Mekkora repülőtér, szerintem sosem fogom megtalálni a társam. De olyan nincs, hogy nem találom meg. Eltökélten indulok el valamerre, nézelődöm jobbra-balra, de sehol sem találom. Remélem, azért valami egyértelmű jelet ad magáról a fickó, hogy tudjam, hogy őt keresem.
Körülbelül fél órás keresgélés után egy teázónál állok meg, ahol megpillantok egy srácot, aki egy levelet olvas, ugyanolyan címerrel a hátulján, mint az enyém. Odamegyek hát hozzá, hogy minél hamarabb letudjuk ezt a megbízást.

-Üdvözletem! A nevem Joe Smith, és szerintem, van nálam valami, ami érdekelné. – nyújtom ki kezem a srác felé, de ő tudomást sem vesz rólam, néhány másodpercig még így állok, majd visszahúzom a kezem, amire ő belekortyol a teájába és kitol egy széket, jelezve, hogy üljek le. – Hm. Érdekes srác, nem túl bőbeszédű, gondolom. – majd leülök a székre.
Előveszem a borítékot, amiben a levél van, majd odaadom neki, hátha ő tudja, mit kell vele kezdeni. Néhány percig nézegeti a papírlapokat, majd összeilleszti őket. Úgy tűnik, hogy olvas valamit, majd miután végez, átpasszolja nekem is. A következő szöveg volt a papírokon:

Szép munka, fiúk!
Reméltem, hogy megtaláljátok egymást, és remélem, hogy a közös munkára is képesek lesztek.
Nos, ha kimentek a reptérről, akkor várni fog titeket egy fekete taxi – ha jobban megnézitek, nem teljesen egyszínű, az oldalán halványabb festéssel egy Vongola címer van felkenve, csak az szúrhatja ki, aki tudja, mit keressen. Szálljatok be a taxiba, de ne szóljatok a sofőrhöz – csak egy egyszerű lótifuti, aki elvisz titeket a célpont lakására. Iktassátok ki a fickót – a korrábi levélben nem írhattam le, de családi titkokat őrző dosszié került a keze közé, amiket a rivális családoknak kínált eladásra. Ha megöltétek, a reptéren vehetitek fel a jutalmat – a dosszié, és egy személyes tárgy, a zsebórája ellenében.
Sok sikert!


-Érdekes… Ilyen módon elrejteni az üzenetet, nagyon stílusos. – majd felnézek a társamra kérdőn, hogy indulhatunk-e, mire ő feláll és elindul. Utánamegyek én is, egyenesen a kijárat felé, majd ahogy kilépünk az ajtón, meg is pillantjuk a taxinkat, amibe be is szállunk. Az utazás alatt komor csend honol, majd egyszer csak úgy döntök, hogy megzavarom a nyugalmat.

-Ne haragudj, hogy megzavarlak, de elárulnád a neved?
-Az enyém Gray Shadow, a tied Joe, ugye? Bocs, de meg kellett győződnöm, hogy te vagy a társam.
-Semmi gáz, gondoltam, hogy valami ilyesmiről lehet szó. – dehogy gondoltam, de attólmég ne nézzem hülyének. – Na, és Gray, te merről jöttél?
-Olasz vagyok, de Japánból jöttem. És te?
-Én amerikai vagyok, szintén Japánból jövök.
-Te szabadúszó vagy, igaz?
-Így igaz. De nem biztos, hogy az maradok, ha sikeresen elvégezzük ezt a megbízást. Gondolom te pedig a Vongolát erősíted.
-Igen. – Közben leparkol a kocsi a ház előtt, így párbeszédünk a végéhez közeledett.
-Nos, örvendek a találkozásnak. Akkor lássunk is neki a munkának.
-Rendben. – majd mindketten kiszállunk a kocsiból…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 1:46 am

Gyönyörű, kellemesen meleg nap van Nepálban. Mikor kiszálltam a repülőből egyenes az ellenőrzőponthoz mentem, állítólag egy terroristát keresnek, ezért egyenként nézik át a táskákat. Rengetegen álltak előttem, úgyhogy eltartott egy darabig, míg sora kerültem. Mikor végre az irataimat nézték, láttam, hogy az egyik fickó észre veszi a táskám tartalmát. Aztán a másik észre veszi a Vongola címert az útlevelemen, és oldalba böki a társát, aki szó nélkül tovább enged. A Vongolának itt is nagy befolyása van. Megfogom a holmim és elindulok a csarnokba, ahol mindenféle étterem és bolt van. Megpillantok egy Japán teázót és leülök inni egy finom teát. A társam érkezéséig még van idő, így nyugodtan iszogattok. A távolban megpillantok egy alakot, aki felém tart. Az asztalomnál megáll a fickó. Kicsit gyanakodni kezdek, de megpillantom a gyűrűt az ujján.
-Üdvözletem! A nevem Joe Smith, és szerintem van nálam valami, ami érdekelné.
Nem törődőm vele, csak iszogatom tovább, majd kihúzok egy széket, hogy helyet foglaljon. Előveszi a levelét a Vongola címerével. Átveszem tőle és megvizsgálom, hogy tényleg az eredeti-e. Az írás minden bizonnyal a tizediké, de az aláírás egy hétköznapi aláírás a család nevében. Az egyik lap vékonyabb, mint a másik. Összerakom a két lapot, az én levelem átüt az övén.

Szép munka, fiúk!
Reméltem, hogy megtaláljátok egymást, és remélem, hogy a közös munkára is képesek lesztek.
Nos, ha kimentek a reptérről, akkor várni fog titeket egy fekete taxi – ha jobban megnézitek, nem teljesen egyszínű, az oldalán halványabb festéssel egy Vongola címer van felkenve, csak az szúrhatja ki, aki tudja, mit keressen. Szálljatok be a taxiba, de ne szóljatok a sofőrhöz – csak egy egyszerű lótifuti, aki elvisz titeket a célpont lakására. Iktassátok ki a fickót – a korrábi levélben nem írhattam le, de családi titkokat őrző dosszié került a keze közé, amiket a rivális családoknak kínált eladásra. Ha megöltétek, a reptéren vehetitek fel a jutalmat – a dosszié, és egy személyes tárgy, a zsebórája ellenében.
Sok sikert!


Odaadom neki is a levelet, majd rám pillant, hogy indulhatunk-e. Felállok és elindulok a kijárat felé. Hallom a székének a koppanását a földön, és a következő pillanatban már mellettem, sétál. Kilépve az kijáratom, meg pillantjuk a taxit a Vongola címerrel. Beszállunk mindketten a kocsiba. A kocsiba csönd van, behunyom a szemem, hogy pihenhessek a fárasztó út után.
- Ne haragudj, hogy megzavarlak, de elárulnád a neved? –kérdezte hirtelen.
- Az enyém Gray Shadow, tied Joe ugye. Bocs, de meg kellet győződnöm, hogy te vagy a társam.
- Semmi gáz, gondoltam, hogy valami ilyesmiről lehet szó. Na, és Gray, te merről jöttél?
- Olasz vagyok, de Japánból jöttem. És te?
- Én amerikai vagyok, szintén Japánból jövök.
- Te szabadúszó vagy, igaz?
- Így igaz. De nem biztos, hogy az maradok, ha sikeresen elvégezzük ezt a megbízást. Gondolom te pedig a Vongolát erősíted.- ekkor hirtelen megállt a kocsi.
- Örvendek a találkozásnak. Akkor lássunk neki a munkának.- mondta, majd kinyitotta az ajtót.
- Rendben.- válaszoltam, majd kiszálltunk a kocsiból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 2:53 am


Ahogy kiszálltok a kocsiból, egy festői házat láttok, látszik rajta, hogy nem egy olcsó ház, hanem direkt ide építették. Felfelé a kocsival hegynek jöttetek, és egy kiszögellésen található a fehér falú ház. A terasz benyúlik a szakadék felé, és elképesztő látványt nyújthat onnan a kilátás - nektek azonban nincs időtök gyönörködni a házban, ugyanis egy másik család már megtalálta a célpontot. Valószínűleg a családi titkokat akarják megszerezni, s ti nem tétováztok, belevetitek magatokat a harcba. Az ellenfelek gyengébbek nálatok olyan 50 és 150 tp között mozok az erejük, a 150 esekből jóval kevesebb van, és csak ők tudják használni a lángjaikat, bár elég kezdetleges szinten. Látszik rajtuk, hogy kis családnak dolgoznak, aki a Vongola iratokkal akar nevet szerezni magának. Verjétek meg ezeket a semmirekellőket, akár meg is ölhetitek őket. Posztotok addig tartson, amíg átverekszitek magatokat a házon, és eljuttok a teraszra, ahol a célpont a korláton ülve cigarettázik, a korlátnak pedig egy aktatáska van letámasztva. Láthatóan nem zavarja se a támadó sereg, se a ti megjelenésetek - az erkély elején több holttest is van, néhánynak már kezd megszáradni a kiömlött vére, néhány viszont friss sebből vérzik. A férfi szabad kezében egy Colt Python Elite, míg az övébe fűzve egy Colt Whitetailer - alighanem távolabbi célpontokra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 4:39 am

-Ejha! Elég szép kis vityillója van a szarházinak! – ezzel a gondolattal tekintek végig a gyönyörű házon, látszik, hogy külön építtették. Gyönyörű tájon, egy hegyen, egy kiszögellésen áll a ház. Ráadásul van egy erkély is, ami kinyúl a szakadék fölé. Teljesen magával ragad a hangulat, már majdnem leültem, amikor hirtelen egy fegyver kattanását hallom. Ránézek Grayre, aki már teljes fegyverzetben áll előttem, már majdnem el is indul a ház felé, ezért gyorsan feleszmélek álmodozásomból, kiveszem a cuccaim a táskámból, majd elindulok én is a ház felé. Ahogy közelebb jutunk a házhoz, észrevesszük, hogy egy másik család már megtalálta a célpontot, biztos el akarják lopni a dokumentumokat. Benyitok a házba, mire ránk figyel a legtöbb ellen, erre én egy hirtelen támadással reagálok, a késeim nagy részét eldobom feléjük, sokat eltalálok, de néhánynak sikerült kitérni. A leggyengébbek már összecsinálta magát csak Gray és a támadásom látványától. Gray harcba lendül, néhányat leüt, amitől el is terülnek, majd eltűnik a harc hevében. Persze nekem semmi időm nincsen bámészkodni, mert folyamatosan támadnak, mire én csak dobálom a késeim össze-vissza. Egyszer csak egy srác előkap egy Thompsont, amiből Nap lánggal bevont golyókat lő ki. Ahogy ránézek, látom, hogy nagyon gyengécske lángokat használ a srác, szám mosolyra görbül, ilyen kis szarokat könnyedén hárítok, nyúlok is a késeimért, mire hirtelen lesokkolok. A késeim szanaszét hevernek a földön, esetleg különböző emberek testében, ha ezek a golyók eltalálnak, az nem fog jól esni. Mire feleszmélek, addigra késő elugrani, így szinte már biztos a találat, amikor Gray odaugrik és hárítja a golyókat.
-Kösz. – vetem oda neki gyorsan, mert gyorsan elő kell vennem a boxerem, felkészülni a közelharcra.
-Váltsunk. Te fedezz, én lövöldözök. - ez egy isteni ötlet. Úgyis csak védekezni tudok egyelőre, amíg fegyverekkel támadnak ránk.
Folyamatos golyózápor mindkét részről, alig bírom már kivédeni azt a rengeteg lövedéket, amit felénk zúdítanak. Majd amikor Gray az utolsó fegyverest is leszedi, hirtelen egy katanás srác ugrik felé, már lendítette a kardot, amikor nemes egyszerűséggel kiütöm az ablakon a srácot. Már csak a közelharc maradt hátra, igazi test-test elleni küzdelem.
-Na, álljatok sorba egy pofonért! – gondolom magamban, majd belevetem magam a tömegbe. Egyik srác kap egy igazi börtönpörgőt, a másikat nyakszirten rúgom, és ez így folytatódik a legkülönfélébb mozdulatokkal, egészen addig, amíg majdnem Grayt vágtam szájon, de még szerencsére időben észrevettem, hogy a nekem háttal álló férfi a társam. Gyorsan körbeszaladtam a házban, összeszedni a késeim, majd amint végeztem visszamentem Grayhez.
Ahogy odaálltam mellé, jelezve, hogy kész vagyok, kimegyünk az erkélyre, ahol emberi hullák fekszenek a földön, sőt némelyik még az utolsó leheleteit tuszkolja ki magából. Gray lehajol az egyikhez, hogy megvizsgálja, a srác vére szinte porzik Gray kezén, még a mellette fekvő fickóból ömlik ki egy hatalmas lyukból a mellkasán.
Végül megpillantjuk a célszemélyt, aki nemes egyszerűséggel le se szarja a fejünket, csak áll a korlátnál, háttal felénk, és szívja a cigijét. A korlátnak vannak támasztva a dokumentumok is, amiket vissza kell szereznünk, így elindulunk a srác felé. Ahogy közelebb érünk, észreveszem, hogy az egyik kezében valami fegyvert tart, és az övébe is bele van fűzbe egy másik. Nem tudom megállapítani, mik lehetnek azok, mert nem vagyok valami nagy fegyverszakértő, de biztos nem kispályás a srác.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 4:58 am

Ahogy kiszálltunk a kocsiból egy pompás fehér házat pillantottam meg. Joe, ahogy észrevettem, a kilátásban gyönyörködött. Én a földre dobtam a cuccom és kipakoltam. A hátamra kötöttem a Spada di Nuvolot és a vakizasit derekamra. A Glockokat gyors feltűztem az övemre. Mikor elkészültem, Joe is gyorsan elővette a késeit. Elindultunk a ház felé, félelmetes csönd honolt. Beléptünk a házba, ahol egy kisebb tömeg gyűlt össze. Mindenki ugyanolyan címert viselt, a ruházata egy pontján. A címert nem ismertem, de nem hiszem, hogy túl erősek lennének. Levettem a hátamról, előzőleg felkötött katanát tokostul. Néhányan reszkettek, mint a nyárfalevél, ők biztosan a kezdők voltak. Joe már eltűnt mellőlem. Én is bevettem magam és az ellenfeleim elé szaladtam. A gyengébbeket simán tokkal hasba vágtam vagy simán leütöttem. Aztán az erősebbek lánggal felszerelt is nekem jöttek. Az egyik egy villám kétélű baltával sújtott le rám, de vakizasival kivédtem és gyomrom szúrtam. Ketten eső lánccal lefogták a kezeim, de magamhoz rántottam őket és fejen rúgtam őket. Pár percre sötétség borult be és nem láttam semmit a sötétségen kívül. Mindenhol megvágtak valamivel, de nem láttam semmit. Hirtelen megszűnt a sötétség és egy reszkető férfi állt előttem. Hasba vágtam és aléltan esett össze. Egy pillanatra, egy csávóra néztem, aki nap lánggal borított, klasszikus Thomson tüzet nyitott Joe-ra, aki épp mással volt elfoglalva. Amilyen gyorsan tudtam eléje ugrottam és az utolsó pillanatban a vakizasival hárítottam a lövedékékeket.
- Kösz.- mondta Joe. Aki épp a kését húzta ki egy férfiból. Amilyen gyorsan tudtam a hátamra kötöttem a kardom és elővettem a fegyvereim.
- Váltsunk, te fedezz, én lövöldözök.- kiabáltam. Joe gyorsan kapcsolt. Elkezdtem a távolba lőni. Elég sok távolsági harcos bújt el a szobában. Az egyiket a felborított asztal mögül szedtem le, míg a másikat egy ajtó mögül. Hirtelen a semmiből egy vihar katanás csávó készült leszelni a fejemet a nyakamról, csak bambán bámultan, mozdulni sem tudtam.
Ekkor Joe lépett elém, aki akkorát vágott a boxerével a csávó képébe, hogy kirepült az ablakon, de még a vihar lángja is megégette a csávó arcát.
- Már azt hittem, hogy végem, még jó, hogy itt van ez a külsős, igaza volt Decimonak, amikor felbérelte. -gondoltam magamban. Joe-val a maradék tagot egyenként közelharcban levertük. Joe gyorsan összeszedte a késeit. Mellém állt, jelezve, hogy indulhatunk az erkély felé. Séta közben egyre több hullára bukkanunk, némelyik több órás, míg egyesekből még folyik a vér. Leguggolok az egyik mellé, akinek a vére csak úgy porzik az ujjaim között. Ezen a kísérteties erkélyen a korlátnak támaszkodva megpillantjuk a célszemélyt, aki nyugodtan cigzik, mintka ott se lennénk. Az egyik kezében és a fegyvertokjában egy-egy különbözőfajta Colt pihen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 5:14 am

Akármilyen halkan lopakodtok, vagy természetesen közeledtek felé, a fickó, mikor elszívta a cigarettáját, kidobja a szakadékba, és rátok se nézve szólal meg.
- Oh, szóval a Vongola is tiszteletét tette. Tudjátok, azért reméltem, hogy komolyabb ellenfeleket küldenek ellenem - azt hittem, a Vongola vissza akarja kapni ezeket az iratokat. Alighanem tényleg meggyengült a szervezet a Tízedik vezetése alatt. Szánalmas kis csirkefaszokat küldenek ellenem - ennyire telik, vagy az én pompám kopott meg?
A fickó megjátszott színpadiassággal a hangjában panaszkodik, majd rátok néz.
- Nos, melyikkőtök legyen az első? - közben felemeli a Pythont, és kettőtök közé céloz vele, majd lassan Joera mutat a cső - talán te legyél az, külsős? Vagy - itt Gray felé fordítja a pisztolyt - a Vongola újoncát intézzem el? Tudok rólatok mindent, fiúk... Látom a szemetekben a múltatokat... a jövőtöket... s látom, hogy a jelenetek alig pár perc múlva véget ér... s azután az örök jövő, az örök sötétség...
A pisztoly eldördül, s a fickó meglódul felétek a korlátról - villám lánggal borított golyói kegyetlenül süvítenek felétek, ám érdekes módon, a pasasnak egyszer se kell újratöltenie, kifogyhatatlanul ontja magából az ólomba öntött halált.

A fickó 380TP-vel rendelkezik, egy szoros küzdelmet akarok látni, posztotok addig tartson, míg a célpont a halálos sebtől tántorogva az erkély korlátjához tántorog.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 11:34 am

Egyszerű léptekkel közelítünk a célponthoz, kacskaringózva a hullák közt, de ő ügyet sem vet ránk, amíg el nem szívja a cigijét. Amint elpöckölte a szakadékba, gúnyos hangon kezdte el mondókáját.
-Oh, szóval a Vongola is tiszteletét tette. Tudjátok, azért reméltem, hogy komolyabb ellenfeleket küldenek ellenem - azt hittem, a Vongola vissza akarja kapni ezeket az iratokat. Alighanem tényleg meggyengült a szervezet a Tízedik vezetése alatt. Szánalmas kis csirkefaszokat küldenek ellenem - ennyire telik, vagy az én pompám kopott meg?

-Hm. Szeretem az őszinte embereket, de ez a srác kicsit túljátssza a szerepét. – gondolom, miközben egyre közelebb kerülünk hozzá.

-Nos, melyikkőtök legyen az első? - közben felemeli a fegyverét, és kettőnk közé céloz vele, majd lassan rám mutat a cső - talán te legyél az, külsős? Vagy - itt Gray felé fordítja a pisztolyt - a Vongola újoncát intézzem el? Tudok rólatok mindent, fiúk... Látom a szemetekben a múltatokat... a jövőtöket... s látom, hogy a jelenetek alig pár perc múlva véget ér... s azután az örök jövő, az örök sötétség...

-Majd rájössz. Úgy tűnik, erre teljesen rádőlt a Van Damme poszter. – na mindegy, ketten csak elintézzük, mi a pi… Hirtelen eldördül a pisztoly, majd megiramodott felénk a srác. A lövedékek villám lánggal vannak bevonva, így nehezebb lesz hárítani, de Gray a katanájával gyorsan megszünteti a problémát, mire én egyből megpróbálok a háta mögé kerülni, és amint sikerült, elhajítok néhány kést felé, amit könnyedén kikerül és rámlő. Esélyem sem volt a védekezésre, így eltalálja az egyik golyó a bal vállam, mire elterülök, de figyelemelterelésnek jó volt, mert amint rám koncentrált a srác, Gray máris elkezdte aprítani a felhő lánggal bevont golyóival, ahogy a srác a védelemre koncentrál, Gray átvált kardra és próbálja közelharcban legyűrni, de még mielőtt odaér, a srác állba rúgja, hogy repül hátra vagy három métert. Ekkor nagy nehezen feltápászkodom, majd ráindítok még néhány kést, majd, amint reagál a mozdulatomra, nekiiramodom a boxerrel, hátha nekem sikerül közelharcba kerülnöm vele. A stratégia kudarcot vall, hamar átlát rajta a srác, és félre ugrik, de ekkor Gray közbeavatkozik és a katanával próbálja minél tovább lefoglalni, hogy el tudjam találni. A srác nem tétovázik, előveszi a másik fegyverét is és elkezdi felém szórni a golyókat.

-Huh-huh… Nem semmi a srác. Elég erős ahhoz, hogy kettőnkkel elbírjon, de az az igazán furcsa, hogy a pisztolyát egyszer sem töltötte újra, pedig számtalan lövedéket szórt már ránk. – ezen gondolkozva ugrok félre a golyók elől, még Gray kihasználva a pillanatnyi figyelmetlenséget, lesújt a katanával, de csak épphogy megvágja. Úgy tűnik, hogy a srác ettől kicsit kibillen a ritmusból, így egyből hozzávágok egy kést, ami eltalálja a combját, ettől lassítva a mozgásban.

-Na, fiam, most majd rájössz, ki az a Joe Smith, meg a spanja, Gray Shadow! – már örömmámorban úsztam, el is indultam felé a boxerrel, amikor Gray megcsúszik és eldobva a vakizasit, csak egy kis karcolást okoz a srácon, de eltereli a figyelmét, mire én hirtelen odaérek, és állcsúcson vágom a gyereket, hogy elrepül pár métert, szép puffanó hanggal érkezik meg a járólapon.

-Most, Gray – üvöltöm magamban, mire Gray éppen egy időben tápászkodik fel a sráccal, de Gray előnyben volt közelharci fegyverével, így egy jó mély vágást ejt a srác mellkasán. A srác elkezd hátrálni, és láttam, hogy próbálja emelni a fegyvereit, mire megdobom két késsel a kézfejeit, amitől elejti azokat. Így hátrál a korlát felé, teljesen legyengülve, körbevéve, majd a korlátnál megáll. Gray előveszi a pisztolyait, és azzal, amíg én a gyorsan felszedett késeimmel célzok rá, miközben a vállamból folyik ki a detroiti vérem. Micsoda pazarlás. Bezzeg Gray megúszta apró karcolásokkal. Szégyen…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 9:33 pm

Elindulnunk halkan a fickó felé a hullák közt lépdelve, de ő ránk se hederít, csak nyugodtan szívja a cigijét, és a szakadékba mereng. Mikor már elégé közel kerültünk, akkor is csak rezzenés nélkül cigizett a korlátnak támaszkodva. Hirtelen beledobta a cigarettacsikket a szakadékba és beszélni kezdett.

- Oh, szóval a Vongola is tiszteletét tette. Tudjátok, azért reméltem, hogy komolyabb ellenfeleket küldenek ellenem.- mondta halál nyugodtan.- Azt hittem, a Vongola vissza akarja kapni ezeket az iratokat. Alighanem tényleg meggyengült a szervezet a Tízedik vezetése alatt. Szánalmas kis csirkefaszokat küldenek ellenem.- panaszkodott. - Ennyire telik, vagy az én pompám kopott meg?
- Heh, csak egy öntelt sznob. Bár a rendkívüli higgadtsága megrémiszt egy kissé.- gondoltam magamban, mikor még egy-két lépést tettünk meg felé.

- Nos, melyikkőtök legyen az első? - közben felemelte a fegyverét, és kettőnk közé célzott vele, majd lassan Joera célzott - talán te legyél az, külsős? Vagy – majd felém forgatta a fegyverét. - a Vongola újoncát intézzem el? Tudok rólatok mindent, fiúk... Látom a szemetekben a múltatokat... a jövőtöket... s látom, hogy a jelenetek alig pár perc múlva véget ér... és azután az örök jövő, az örök sötétség...
Hirtelen eldördült a fegyvere, a csőből villám lánggal bevont golyók repültek ki. A golyók keménysége leszedheti a kezünket, ha nem vigyázzunk, gyors előrántom a katanám és eltérítettem a golyókat. A kardomon egy karcolás se látszik. Joe hirtelen háta mögé kerül, késeket hajít felé, de elugrik, épp csak egy hajszálon múlt, hogy a kések nem találtak célba. A csávó Joera lőtt néhány golyót, de én ellentámadásba lendülök, amíg Joera figyel, így a földbe szúrom a kardom és viszonzom a lövéseket. A felhő lángokkal bevont golyók csak úgy elsüvítenek mellette. Ekkor vettem észre, hogy Joe eltalálta egy lövedék a ball vállán.

- El kell terelnem a figyelmét Joe-ról, amíg ő összeszedi magát. – gondoltam, majd gyors visszaraktam a Glockom a fegyvertokba és kirántottam a katanámat a földből és a fickó felé rohantam. A fickó a távolsági fegyvereivel, védtelen a közelharcban, így gond nélkül végezhetem volna vele, de amikor a közelébe értem, úgy rúgott állba , hogy hátra fele repült. Viszont Joenak elég időt nyertem. Joe feláll és késeket dobált felé, majd amilyen erővel bír, be akar ütni egyet a boxerrel, de a fickó arrébb ugrik. Amikor le akar érni a lába a földre, egy mozdulattal a levegőben tartom és Joe ugor felé, hogy még egyet a pofájába húzzon, de ő másik fegyverrel rá lő, de Joenak sikerül nagy nehezen kitérni. A kardomat bevonnom lánggal és megpróbálom kettévágni, de kikerüli és csak egy karcolást sikerül ejtenem rajta, de elégé kibillenti az egyensúlyból. Így a védelme lecsökkent és Joe a jobb combján eltalálta.

- Itt az esélyem – és indultam felé, de elcsúsztam egy vértócsában, így gyorsan előrántottam a vakizasit és elhajítottam, a csávó arcát súrolta és épphogy megakadt egy oszlopba. – Joe itt a nagy esélyed, amíg nem figyel.
Joe iszonyat erővel nyakszirten vágja és a földre kerül, de felállt. Én se tétlenkedtem és nekem sikerült támadnom először, így a katanával átszeltem a mellkasát és hátrálni kezdett. Joe kihasznált a helyzetet és késeket dobot a kézfejeibe, így már a fegyvert se tudta használni. A kardomat visszarakom a tokba és előrántom a fegyverem és célba veszem. Joe is így tesz a késeivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Vas. Aug. 07, 2011 11:19 pm


-Hehehe.... Nagyon jók vagytok, fiúk - nyögi a férfi, vért köpve a szájából. - De nem elég jók... Végig azt hittétek, egy villám lángú, egyszerű fickóval küzdötök... Egyszer se jöttetek rá, hogy ez illúzió... Egyszer se értettétek meg, ezért ha eltalál a golyóm, nektek annyi. Finito... Gyengék vagytok. - beszéd közben eláll a vérzése, és a sebei behegednek. A ruhája is visszaáll eredeti állapotába, és a pisztoly eltűnik a kezéből. Világos, hogy erős illuzionistával van dolgotok, aki alaposan átvert titeket.
- Nos, akkor azt hiszem, itt a vége fiúk. Ideje meghalni. - hirtelen ismét a kezében tart egy-egy pisztolyt, amivel rátok céloz. Ahogy eldördül a lövés, erős fájdalmat éreztek a mellkasotokban. Ez nem illúzió volt, most igazi fegyverrel lőtt, aminek elrejtette eddig a jelenlétét. Ahogy a földre rogytok, a férfi átlendül a korláton, a táskával együtt, s lezuhan a szakadékba. A földön fekve, elhomályosult tekintettel néztek magatok elé, amikor halk köhögést hallotok magatok mellett.
- Fiúk... ti képesek vagyok... legyőzni őt... - a hang erőtlen, a beszéd szaggatott, de ahogy odanéztek, egy buddhista kinézetű fickót láttok, amint nap lánggal bevont kézzel kúszik felétek a földön.
- Magam akartam meggyógyítani... de ti... ha titeket gyógyítalak meg, annak lesz értelme... megbosszulhattok... mindenkit. - időközben odakúszik hozzátok, és a nap láng begyógyítja a sebeteket. Végezetül átad nektek egy cetlit, s utolsó lélegzetével elmondja, hogy ez a fickó igazi búvóhelye, ahol megtalálhatjátok őt, és hogy a lakás pincéjéből indul egy rejtett barlang, ami egyenesen oda vezet. Ezen kívül ad nektek egy-egy pirulát, azt mondja, csak akkor használjátok, amikor ismét szenbenéztek a fickóval.

Posztotok addig tartson, amíg odaértek a másik rejtekhelyre.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Hétf. Aug. 08, 2011 6:44 am

Remegő kezemben a kések szinte könyörögnek, hogy hajítsam el őket a fickó felé, teljesen megrészegít a vér szaga, alig bírom visszafogni magam.
-Hehehe.... Nagyon jók vagytok, fiúk - nyögi a férfi, vért köpve a szájából. - De nem elég jók... Végig azt hittétek, egy villám lángú, egyszerű fickóval küzdötök... Egyszer se jöttetek rá, hogy ez illúzió... Egyszer se értettétek meg, ezért ha eltalál a golyóm, nektek annyi. Finito... Gyengék vagytok.
-Mi az anyád? Illúzió? És miért gyógyulnak be a sebei hirtelen? Hogy rohadna meg, ezért strapáltam magam ennyit.
-Nos, akkor azt hiszem, itt a vége fiúk. Ideje meghalni.
-Meg az anyá… - Ekkor hirtelen ismét lesz a kezeiben egy-egy pisztoly, majd ránk lő. Esélyünk sem volt a kitérésre, így mellkason talál a lövedék.
-Ó, hogy a jó édes… Tuti meghalok, egy ilyen kis piti csaló keze által, aki a saját személyiségét se vállalja fel, hanem illúziók mögé rejtőzve próbál győzni…- Ránézek Grayre, akit szintén eltalált egy lövedék, így egymás mellett, a távolba meredve fekszünk az erkélyen, csendesen várva a halálunkat, miközben a mellkasomból ömlik a vér. Az utolsó nesz, ahogyan a férfi megfogja a táskát, majd leveti magát a korlátról, egyenesen a szakadék mélyébe, majd minden kezd elsötétülni… Majd köhögés hallatszik.
- Fiúk... ti képesek vagyok... legyőzni őt.. – ki a tököm ez? Odafordulok és egy formát látok kúszni magunk felé, meg valami sárga fényt. Semmi kétség, ezek Nap lángok lesznek, az öreg meg úgy néz ki, mint valami szerzetes.
- Magam akartam meggyógyítani... de ti... ha titeket gyógyítalak meg, annak lesz értelme... megbosszulhattok... mindenkit. – milyen nagylelkű. Képes a saját életét feláldozni értünk. Derék fickó. Emlékezni fogok az arcára, életem végéig. Eddigre már sikerül idekúsznia hozzánk, majd elkezdi a gyógyítást. Hihetetlen sebességgel gyógyulnak be a sebeim, majd miután végzett, egy cetlit ad át Graynek.
-Itt ez a cetli... Igazi búvóhely... Lakás pincéből indul oda vezető rejtett alagút... Tessék... – majd odaad mindkettőnknek valami pirulát - Ezt csak akkor használjátok... ha ismét szembekerültök... vele... – nyögi ki az utolsó leheleteivel, majd összerogy, és örök álomba merül. –Köszönjük, öreg.
Grayel felállunk, majd egymásra nézünk.
-Nekem már volt dolgom illuzionistával, nem egyszerű esetek.
-Észrevettem.
-Nem hiszem, hogy ő erősebb lenne nála, de okozhat még meglepetést.
-Ezt hogy érted? Nem ugyanaz a két fickó?
-Nem hiszem. Ez egy senki, de Eső láng nélkül nincs esélyünk.
-És honnan akarsz eső lángot szerezni?
-Sehonnan. Máshogy kell legyőznünk.
-Az gyönyörű. Nem vagy semmi. – komolyan. Ilyet mond, hogy Eső láng nélkül nincs esélyünk, erre máshogy kell legyőznünk. Azt hittem, hogy szerez valakit, aki Eső lánggal bír, de csak belebeszél a nagyvilágba.
-Mintha neked lenne terved.
-Tervem nincs, de legalább hülyeséget nem beszélek.
- De legalább megpróbálnál valamit kieszelni, akkor az hasznosabb lenne, minthogy itt veszekszünk a semmin.
-Én nem veszekszem. De egyébként, mi lenne, ha használnád a köd lángodat te is?
-Nincs köd gyűrűm, ha észrevetted volna.
-Ja, hát ki figyelte. Nem igazán szoktam nézni, kinek milyen ékszerei vannak. Egyébként, hogy lehet védekezni egy illúzióval szemben?
-Illúzió ellen, ha nem vagy szakértője, csak a megérzéseddel. A köd elfed dolgokat, vagy mást láttat veled. Vagyis csak magadra számíthatsz, egy illúzióban sose tudhatod mi igazi, mi hamis. Egy másodpercre se hidd el, sose agyalj, mi igazi, mi hamis, mert meghalhatsz.
-Aha, szóval számomra sehogy. – keseredem el, hogy könnyű préda vagyok egy illuzionistának - Szerintem, folytassuk az eddigi taktikát, támadunk ész nélkül. Talán bejön, talán nem. Maximum meghalunk, ennél nagyobb baj úgyse történhet.
-Nem rossz, talán a hulláknál találunk köd gyűrűt is. Bár, fogalmam sincs, hogy mire használhatnák.
-Legalább arra jó lenne, hogy érzékelni tudjuk az illúziót.
-Amikor bejöttünk, összekerültem egy kis fickóval, köd lángú volt, mindjárt megkeresem. Neki úgy sincs rá szüksége.
-Oké, addig megnézem azt az alagutat.
-Rendben. – majd különválunk. Amíg ő a gyűrűt keresi, én lemegyek a pincébe, és megkeresem az alagút bejáratát, majd leugrok.
-Pfuj, mekkora egy lepratelep. Minden tiszta szar. – tapogatom meg a falakat. Kisvártatva megérkezik mellém Gray is, majd elindulunk. Néhány óra séta után meg is érkezünk a végállomásra…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Hétf. Aug. 08, 2011 8:23 am

A férfi kinézette sápadt volt, ami a kis vérveszteségtől lehetett. Egyre többet köhögött, majd nem elájult, néha vért köhögött. Az ujjam a ravaszra tettem, és a fejét céloztam meg, hogy ne szenvedjen többet. Csak egy pillanat lett volna számára, amikor beszédre nyitotta a véres száját.

Hehehe.... Nagyon jók vagytok, fiúk - nyögte a fickó, vért köpve a szájából. - De nem elég jók... Végig azt hittétek, egy villám lángú, egyszerű fickóval küzdötök... Egyszer se jöttetek rá, hogy ez illúzió... Egyszer se értettétek meg, ezért ha eltalál a golyóm, nektek annyi. Finito... Gyengék vagytok. – motyogta majd hirtelen a vére elkezdett felszívódni, sebei beforrtak és a ruhája és visszatért az eredeti formájába. A fegyverei pedig csak úgy eltűntek, mint a kámfor. - Nos, akkor azt hiszem, itt a vége fiúk. Ideje meghalni.
Mondta majd hirtelen újra megjelent egy pisztoly a kezében, és leadott egy- egy lövést rám ás Joera. Mindketten aléltan estünk össze. A fickó fölvette a táskát és a szakadékba vette magát. Én még hallottam egy kisebb kacagást a szakadékból. Elkezdett minden elhomályosulni előttem. A halálomon voltam. Életem utolsó perceit, reménytelen belső gondolatokkal töltöttem.

- Az nem lehet. Ennyit küzdöttünk a semmiért. Torkig vagyok már az illuzionistákkal. Velencébe is megküzdöttem néhánnyal, de eddig csak az a csuklyás volt képes kiütni. Ez a hülyeség, csak akkor volt szórakoztató, amikor még azt hittem, hogy ez valamiféle okkult baromság és nem az életem múlt rajta, amikor összehoz vele az élet. Addig kellett volna cselekednem, amíg nem használta ellenünk.- gondoltam, mikor halk nyöszörgést halottam mellőlünk. Egy fickó kúszott felénk, a halálán volt, de minden erejével felénk közeledett.
- Fiúk... ti képesek vagyok... legyőzni őt... – mondta erőtlenül a fickó, aki már nagyon a végét járta. Az alak mintha egy buddhista templomból szökött volna, úgy nézett ki. A keze nagyon tiszta sárga színben ragyogott, a nap lángtól.
- Magam akartam meggyógyítani... de ti... ha titeket gyógyítalak meg, annak lesz értelme... megbosszulhattok... mindenkit. – majd mikor oda ért hozzánk rátette kezeit és a lángja árjárta a testünk. Újra élet járta át a testem és sokkal jobban éreztem magam, mint valaha.
-Itt ez a cetli... Igazi búvóhely... Lakás pincéből indul oda vezető rejtett alagút... Tessék... Ezt csak akkor használjátok... ha ismét szembekerültök... vele. – elvettem tőle a cetlit, amin egy cím szerepelt. A csávó lehajtotta a fejét, aztán előttünk lehelte ki a lelkét.
Nem tétováztam, gyorsan a fickó után akartam menni.
- Nekem már volt dolgom illuzionistával, nem egyszerű esetek.- mondtam Joe-nak.
-Észrevettem.- válaszolta Joe, kissé idegesen.
- Nem hiszem, hogy ő erősebb lenne nála, de okozhat még meglepetést.
- Ezt h érted. Nem ugyanaz a két fickó?- kérdezte nyugtalanul Joe.
- Nem hiszem. Ez egy senki, de eső láng nélkül nincs esélyünk. – tájékoztattam a jelenlegi helyzetünkről.
-És honnan akarsz eső lángot szerezni? - Joe elkezdett kötekedni, de megértem az aggodalmát. Se terv, se semmi.
- Sehonnan. Máshogy kell legyőznünk.- mondtam kicsit kétségbe esve, nem volt szép a kilátásunk.
-Az gyönyörű. Nem vagy semmi. – vettete elém Joe, de már itt nálam is elszakadta a cérna.
- Mintha neked lenne terved.
-Tervem nincs, de legalább hülyeséget nem beszélek.
- De legalább megpróbálnál valamit kieszelni, akkor az hasznosabb lenne, minthogy itt veszekszünk a semmin.
-Én nem veszekszem. De egyébként, mi lenne, ha használnád a köd lángodat te is?
- Nincs köd gyűrűm, ha észrevetted volna. - közben felmutattam a jobb kezem.
- Ja, hát ki figyelte. Nem igazán szoktam nézni, kinek milyen ékszerei vannak. Egyébként, hogy lehet védekezni egy illúzióval szemben?
- Illúzió ellen, ha nem vagy szakértője, csak a megérzéseddel. A köd elfed dolgokat vagy mást láttat veled. Vagyis csak a magadra számíthatsz, egy illúzióban sose tudhatod mi igazi, mi hamis. Egy másod percre se hidd el, sose agyalj mi igazi, mi hamis, mert meghalhatsz.
-Aha, szóval számomra sehogy.Szerintem, folytassuk az eddigi taktikát, támadunk ész nélkül. Talán bejön, talán nem. Maximum meghalunk, ennél nagyobb baj úgyse történhet.
- Nem rossz, talán a hulláknál találunk köd gyűrűt is. Bár fogalmam sincs, hogy mire használhatnák.
- Legalább arra jó lenne, hogy érzékelni tudjuk az illúziót.
- Amikor bejöttünk összekerültem egy kis fickóval, köd lángú volt mindjárt megkeressem. Neki úgy sincs rá szüksége.
-Oké, addig megnézem azt az alagutat.
Kettéváltunk. Gyorsan elmentem megkeresni a gyűrűt, de az, kicsi volt rám, így a büdös pár napos hullától kellett elvennem. Gyorsan Joe után rohantam, aki megkereste az alagutat és végig mentünk rajta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 09, 2011 3:32 am

Ahogy kiértek az alagútból, teljes sötétség fogad. Valahogy fényt generáltok, mert zavar titeket a sötétben hallható, megfogalmazhatatlan hang. Egy pincehelységben találjátok magatokat. A falakon élő lárvák mozognagnak, irritáló, csúszó hang keretében, egymás hegyén-hátán másznak, hol felfelé, hol lefelé, hol jobbra, hol balra. A padló is mozog alattatok, s ahogy lenéztek, látjátok, hogy hasonló dögökön tapostok. Ha felemelitek a lápatokat, idegesítő, cuppanó hang keretében emelkedik el a nyálas trutyis lényektől, s ha leteszitek a lábatokat, akkor reccsenő hangot hallotok, ahogy több lény kitinpáncélja egyszerre törik össze. Továbbá megjelenik előttetek egy felirat a levegőben, halvány lilás derengéssel.

Sziasztok fiúk.
Felettéb érdekel, hogy hogyan éltetek túl, úgyhogy miharabb siessetek a tetőre, hogy ismét elcseveghessünk, és megküzdhessünk egymással. A táska is nálam van, de fecséreljétek az időt ostoba keresgéléssel.


Talán rájöttök, hogy ami körbevesz titeket, az illúzió, talán nem, a lényeg, hogy a ház legfelső szintjébe kell tartanotok, ahonnan kiút van a tetőre, de addig is ilyen, és ehhez hasonló illúziókkal találjátok szembe magatokat. Vannak csapdák, elijesztésre szolgáló, és egyszerűen a háziúr szórakoztatására kitalált illúziók is a házban. Szeretném ha leleményesen, és kreatívan írnátok le, hogy mikkel találjátok szembe magatokat. Kicsit a karakterek érzelmeit is kifejthetitek, hogy miket gondoltok például a pincében, illetve később. Szeretném olvasni, ahogy a karakterek önmagukat győzködik, hogy ez csak illúzió, nincs semmi baj.

Posztotok addig tartson, amíg felértek a tetőre, ahol már vár titeket az ellenfél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 09, 2011 8:27 am

Ahogy elérünk a házhoz, egy csapóajtón keresztül felmegyünk a, nem is tudom hova, ugyanis korom sötét van. Csak valami undorító zajt hallani, meg ahogy valami ropog, meg tocsog a lábam alatt. Gyorsan eldobok négy kést, minden irányba egyet, hogy a vihar lángjaim bevilágítsák a szobát.
-Aztak… - gondolom, amikor meglátom, hogy miben állok. Lárvák, vagy legalább is úgy néznek ki. Némelyik már kifejlett bogár. Ez a srác hogyan tud így élni, hogy a pincéjében egy rakat undorító féreg lakik, hát teljesen beterítik a padlót, ráadásul az oldalfalakat is. Undorító, pfuj. Gyorsan próbálok kijutni erről a betegesen bizarr helyről, amikor egy indigó szöveg jelenik meg a levegőben.
-Mi a…

Sziasztok fiúk.
Felettébb érdekel, hogy hogyan éltetek túl, úgyhogy mihamarabb siessetek a tetőre, hogy ismét elcseveghessünk, és megküzdhessünk egymással. A táska is nálam van, de fecséreljétek az időt ostoba keresgéléssel.


Ez az, felfedte magát ez a patkány. Vagyis. Mi a tököm? Hogy jött rá, hogy itt vagyunk? Végül is. Tök mindegy, de legalább megmondta, hogy hol van és nem kell keresgélnünk. Igazi úriember a srác. El is indulok a lépcső felé, hogy minél hamarabb felérjünk a tetőre. -Apropó, hol van Gray? – nézek hátra, de szerencsére a nyomomban van, nem hagytam el út közben. Ahogy felérünk a földszintre, hát a látvány… Valami borzadály. Nyálkás, kulás trutyi folyik le a falakról, miközben zombik mászkálnak felénk. Te jó ég. Ennél undorítóbbat még nem is láttam soha életemben. A zombikat félrelökve próbálok utat nyerni magunknak, amikor Gray szól rám:
-Joe, vigyázz az a valami alattad, mozog. – hátrafordulok, és látom, hogy érez valamit, szóval ez biztos valami csapda lesz, elvégre ő már találkozott illuzionistával.
-Mi? Áztárohadt! – ugrok félre rögtön. Az egyik pillanatban szilárd talaj van alattam, most meg majdnem beleesek egy lyukba a folyosó kellős közepén. Ráadásul tele van a gödör karókkal. Ha beleesek, tuti meghalok, de szerencsére Gray időben szólt. Ahogy egyre csak nézem a gödröt, elkezd halványulni, majd végleg eltűnik. Ez persze Graynek is feltűnt, aki nálam jóval jártasabb az illúziókban.
- Joe, úgy látszik az illúzió véget ér, amint átlátunk a trükkön.
-Úgy tűnik – majd kicsit elnézek jobbra, és… -Vigyázz! – Gray még szerencsére időben félreugrik. Az a kép, amin a bohóc van. Egyszer csak elkezdett belőle kijönni egy pisztolycső. Még ilyet, sunyi egy trükk, én mondom. Majd amint felocsúdok, elindulunk a folyosó vége felé, ahol már csak egy zombi állja az utunkat, akit könnyedén lecsapok, majd elindulok felfele a lépcsőn.
-*szip-szip* Mintha égne valami. Hm. Basszus, a cipőm. Mi ez, tiszta forró a lépcső! – majd gyorsan átlépek a második fokra, ahol meg szinte odafagy a lábam a szőnyeghez. Hamar tovább is ugrom, de a következő esemény, az sokkolt. Szó szerint. Megvágott az áram, amint ráléptem a harmadik fokra. Amilyen gyorsan csak tudtam, felszaladtam a lépcsőn, kerülve a nagyobb fájdalmakat. Hé, muszáj tartalékolnom az erőm a főellenségre.
Az első emelet, a ki tudja mennyiből. De gyorsan félre is kell ugranom, mert majdnem eltalál egy nyíl. Egy nyíl? Honnan? Körbenézek és látom, hogy a falból, csak úgy találomra jönnek ránk a nyílvesszők. Néhány el is talál, de a legtöbbet kivédekezzük, főleg Gray, aki hősiesen helytáll a harcban eddig. Hiába, igazi bérgyilkos ő is.
-Ez csak illúzió, nyugi Joe. – nyugtatom magam. Egy kis idő után le is nyugszom, és tényleg elhiszem, hogy ez csak egy illúzió, ettől el is tűnnek a nyilak.
-És most, merre? – gondolom, mire meg is jelenik egy csigalépcső a folyosó közepén, ezen hamar felszaladunk, mire a nyálkás trutyit a falon, leváltja egy laza lángburkolat. Nem kicsi a hőség, ráadásul egy igazi tűzmadár repked a fejünk felett. Épp támadásba lendülne, már el is kezd felénk repülni, amikor egyszer csak eltűnik a madár, meg a lángok is, és az egész padlózat befagy.
-Hm. Szóval gyengül… - Az mi? Miközben én itt elmélkedtem, Gray zakója lángra kapott, de amint eldobta, kialudt a tűz. Tiszta hülyeség ez az egész, egyszer lángol, majd kialszik, most meg minden befagy. Várjunk csak… Az mi? Az a valami nagyon közelít felénk, csak tudnám mi az. Neeee! Mekkora az a szekrény, ez csalás! Gyorsan beleütök a jégbe, ami ettől feltörik és a szekrény is felborul, miután már a nem túl csúszós padlózatra ér.
-Neee. Még egy lépcső? Remélem ez most már az utolsó… - majd elindulunk felfelé. Felfelé menet érzem, hogy már egyre közelebb vagyunk a tetőhöz, ugyanis hallom a szelet. Amint felérek, ez a megérzés a kukában landol, ugyanis itt csak egy tornádó erejű szél tombol, kristálytiszta homokkal, ami nem csak a látásom gyengíti, de a bőrömet is felsérti. Ahogy kinyitom a szemem, meglátok valamit, amit már biztosan láttam valahol. De hol?
-Gondolkozz Joe, gondolkozz. Hol láttad? Megvan! Az a vágás a falon… - majd a boxeremmel kitörök a plafonon, aminek hatására megszűnik az illúzió. Gray kicsit furcsállóan néz rám, majd rá is kérdez az eseményekre.
- Mi a fenét csinálsz?
-Kitörök az illúzióból. Az egész ház egy illúzió volt. Valójában, csak a földszint volt valós, a többit a srác kreálta. Abból a vágásból jöttem rá. - majd rámutatok arra a vágásra, amit az elején vágott a falba, még a bohócos kép ellen. - Már kezd gyengülni az ellenfelünk, úgy érzem. Na, gyere, másszunk ki és keressük meg.
- Rendben követlek.

Így is történik minden, kimászunk a tetőre, majd a ház másik felénél leugrunk az erkélyre, ahol a fickó már vár minket. A háta mögé ugrunk le, egyből meg is fordul, gondolom nem számított ránk ilyen hamar. Szemtől-szemben állunk, ismét…
-Na, te csicska, mit is tudsz? Mutasd magad! - ismét kezd eluralkodni rajtam a vérszomj...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 09, 2011 11:00 am

Elértünk az alagút végére, ahol egy csapóajtón keresztül vezet az út fölfelé. Joe megy elöl és kinyitja az ajtót. Valami kis bogár féleségek estek rám és Joe lába alól furcsa hangra lettem figyelmes. Mikor én is föl állok, akkor veszem észre, hogy valami mászkál a lábunk alatt. Joe vihar lánggal bevont kései bevilágítják a teret. Egy kis pincébe érkeztünk, ami tele van, fura kis csótány félékkel és azok mászkálnak mindenhol. Ellepték a lábam, úgy kellett leráznom magamról őket. Az egyik belerepült a képembe.
- Úristen, hova kerültünk? Hogy élhet itt valaki? És miért van itt ennyi bogár?- ekkor felhúztam a köd gyűrűt, amit még az alagútban, beraktam a zsebembe. Megpróbáltam valamennyi köd lángot előfacsarni. – Gyerünk, működj már. Na végre.
A köd láng végre felgyulladt. A bogarak nem reagálták rá.
- Hehh, ezek nem illúziók? Francba. - mérgelődtem. Hirtelen indigó színű szöveg jelent meg a levegőben.

Sziasztok fiúk.
Felettébb érdekel, hogy hogyan éltétek túl, úgyhogy mihamarabb siessetek a tetőre, hogy ismét elcseveghessünk, és megküzdhessünk egymással. A táska is nálam van, de fecséreljétek az időt ostoba keresgéléssel.

- Végre ő is előbújt a rejtekhelyéről, akkor már közel járhatunk. – elindultam Joe után a lépcső felé. Joe visszanézett, hogy rendbe vagyok-e, jeleztem, hogy mehetünk tovább. A lépcső tetején undorító nyálkás trutymó folyt le a falról, aminek a szaga olyan, mint a valami döglött állatnak. Az izét nem akartam megtudni, biztos nem az, amitől még az angyalok is bűnbe esnek, úgyhogy elmentem a faltól. Ekkor vettem észre a töménytelen mennyiségű sétáló emberi húsdarabot.
- Mi a fene, zombik? Mi jöhet még? Francba ez az átkozott köd gyűrű kialudt. Működj, működj te istenverte… -mire befejezhetem volna a mondatom, újra lángolt, de elégé kicsi volt a láng. Csoda, hogy láttam. Előre néztem és valami fura, mozgó csápokat vettem észre Joe lába alatt, amit köd láng vett körbe.
-Joe, vigyázz az a valami alattad, mozog.- Joe hirtelen, sikeresen elugrott a padlótól, amit jobban szemügyre vettem és felfedezni véltem, hogy a csápok igazából kezek.
- Sikerült valamit elsajátítanom a köd gyűrűvel, kafa… Mi. hova lett a gyűrű? – gyűrű a padlón hevert, darabokban. – Mennyi időt és erőt pazaroltam bele, de akkor, hogy láthattam?
Miközben ezen agyaltam, beugrott valami, amit Grecco mondott még Velencében.

- Joe, úgy látszik az illúzió véget ér, amint átlátunk a trükkön.
-Úgy tűnik – válaszolta Joe, majd erősen rám meredt a szeme és kiáltott nekem: -Vigyázz!
Ekkor vettem csak észre, hogy mellettem lévő bohócot ábrázoló kép megelevenedett. Egy pisztolycső nyúlt ki a száján, de a katanával átszúrtam a fejét.
- Huhh, ez meleg volt- majd miután, mindketten feleszméltünk, folytatunk utunkat a folyosó vége felé, amit egy zombi állt el. Joe egy jó nagyot vágott oda a zombinak. Így tovább állhatunk. Hirtelen égés szagra lettem figyelmes. Az első lépcsőfok lángolt, míg a második tele volt jéggel, így majdnem leestem, mikor ráléptem. A harmadik lépcsőfokon felvillanyozó élményben vettem részt, akkorát csapot belém az áram. Joe is megindult kapkodva fölfelé. Én se tétováztam, felszaladtam, nem volt kedvem meghalni. A lépcső tetején, újabb meglepetést várt. Egy nyíl szállt el mellettem. Ekkor egy nagy nyílzápor közeledett felénk, Joe mellé ugrottam és közösen kivédekeztük. De nem voltunk elég gyorsak, némelyik elzúgott mellettünk. Egy pontosan a fejem felé száguldott.
- Ez csak egy illúzió- gondoltam erősen magamban, mire a nyíl csak úgy eltűnt. Sikerült megszüntetnünk az illúziót. A falon a trutymó fellángolt és a zakóm lángra kapott. Levettem és elhajítottam, de addigra elaludt. A sorozat nem maradt abba egy lángoló madár tűnt fel, majd hirtelen el is ment A padló egy pillanat alatt, jégbe fagyott. Egy fura hangot hallottam a hátam mögül.
- Mi a franc ez… - hátra fordultam, egy hatalmas szekrény jött felénk. Joe előre ugrott és betörte a boxerrel a jeget és a szekrény felborult. Joe nem tétovázott egy helyben, és tovább is mentünk. Egy újabb lépcső jelen meg előttünk. A következő szinten, feltámad a szél. Nem közönséges vihar volt, hanem homokvihar. Szétvágta a bőröm és még nem is láttam semmit. Joe előttem megállt és töprengett valamin, majd betörte a plafont.
Elégé furcsálltam az egészet.
- Mi a fenét csinálsz?
- Kitörök az illúzióból. Az egész ház egy illúzió volt. Valójában, csak a földszint volt valós, a többit a srác kreálta. Abból a vágásból jöttem rá. – rápillantok a szabálytalan lyukra, amit a kardom okozott. - Már kezd gyengülni az ellenfelünk, úgy érzem. Na, gyere, másszunk ki és keressük meg.
- Rendben követlek.
Ki másztunk a tetőre, majd át a ház túloldalán lévő erkélyre ugrottunk. Joe égett a harci vágytól, alig tudtam lépést tartani vele.
- Joe, ahhoz képest, mennyire kiakadt a kijelentésemen a másik ház erkélyén, elégé hamar rájött az illúzióra a pincében. – majd megpillantottam a fickót. – Végre, itt a végső csata ideje, azt hiszem nekem is felpezsdült a vérem
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 09, 2011 9:29 pm


Nos, az előző csapdasorozat után ismét illúziókkal találjátok szembe magatokat. A ficko tp-je 768, és ennek megfelelően bánik az illúziókkal. Ha elkap titeket egy illúzióval, mindig mániákusan röhög fel, és ha kiszabadultok belőle, akkor apró kuncogást hallat, miközben elképzeli a következő kínzásotokat. Harcoljatok a végsőkig, de a fickó nyerjen.

Posztotok addig tartson, amíg összeestek, de eszetekbe jut a naplángú férfitól kapott pirula!


A hozzászólást Belphegor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 16, 2011 3:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 09, 2011 11:36 pm

-Kukukuku… - kuncog magában ellenfelünk, mire egy szempillantás alatt eléugrok, és egy csapást indítok. Már szinte éreztem az arcát az öklömön, amikor hirtelen eltűnt.
-Mögötte~ed. – gyorsan hátrafordulok, igaza van. Mögöttem áll, egyhelyben. –Na, Gray, te jösz. Gray?! – Hová tűnhetett? Neki is a legjobbkor kell lelépnie, most küzdhetek egyedül ezzel a szarházival.
-Kukukuku… Hiába keresed, ő egy másik világban van. Ez a te egyéni küzdőtered, az én ki illúziómban. Ne is próbálkozz, innen csak úgy törhetsz ki, ha megsebzed az alkotót, aki ugye én lennék. – Majd hirtelen eltűnik, és a következő pillanatban már indák sokasága közelít felém irdatlan sebességgel. Védekezni nincs idő, az indák rátekerednek a bokámra, majd kihúzzák a lábam, amitől dobok egy hátast. Be is verem a fejem a földbe, szerintem egy enyhébb agyrázkódást is kapok, de muszáj gyorsan felállnom, hogy támadásba lendülhessek. – Megvagy. – és már repülnek is a kések, de ezek is célt tévesztenek. – Francba. Rohadt illúziók, már a tököm ki van velük…
-Kukuku… - fentről hallatszik az idegesítő kuncogás, mire felnézek, egy hatalmas jégtömb zuhan felém, majd átformálódik egy nagy tüskévé. Megpróbálok hátrébb lépni, de a jobb lábam, amin támaszkodom, ott marad, és átszúrja a tüske.
-Ááááh. Ez fáj, te geci! – kiáltom, majd ismét támadásba lendülök, ismét sikertelenül. Rohadék. Mindig ilyen ellenfelet találok magamnak, úgy látom…
-Semmi esélyed… Ezt kapd ki! – hirtelen megjelenik egy tornádó, ami szinte magába szippant, de még időben kapcsolok, ledöfök két kést a földbe, amikben meg tudok kapaszkodni. Ahogy a szél elcsendesül, már tűzgolyók repkednek felém, meggyújtva ruházatom, amit kénytelen vagyok levetni.
-Te mocsok, ez volt a kedvenc pulcsim. – hol lehet? Koncentrálj, Joe… Érezd a jelenlétét. Megvan! Nyúlok is a késeimhez, hogy majd most jól elintézem, de nem találom őket.
-Kukuku… Csak nem ezeket keresed? – mutat fel egy csokornyi kést a kezéből.
-Mi? Hogy kerültek azok hozzád?
-Nem tudom, szerencsém volt. – mondja hatalmas vigyorral az arcán. – Mit szólnál, ha? – majd eldobja felém az összes kést.
-Mi ez? Nekem nincs is ennyi késem. – Szóval a nagy része illúzió. De melyik része? Mindegy, nincs mást választásom… A vállammal védekezem a kések ellen, teljesen úgy nézek ki, mint valami sündisznó, úgy állnak ki belőlem a kések. – Király, a bal kezemnek annyi… De legalább visszaszereztem a fegyvereimet.
-Ne olyan hevesen… - mondja a fickó, majd hirtelen feltűnik velem szemben. Egy méter sem választ el minket egymástól, ezen felbuzdulva már el is indítok egy csapást felé. – Mindjárt meglesz, ezaz… - gondolom magamban, majd pislogok egyet és a következő kép nem az, mint volt. A srác helyén egy hatalmas fal áll, 100-as szögekkel tele. Már nincs visszaút, el kell viselnem a fájdalmat.
-Ááááá! Aztakur… Fú, de felidegesítesz, te szararcú! – kiáltok neki, miközben az öklöm belefúródik a szögekbe. Teljesen szétroncsolódik a kezem, alattam egy hatalmas vértócsa keletkezik. Miután nagy nehezen túlteszem magam a fájdalmakon, hátrafordulok, mire drótok tömkelegét veszem észre magam felé száguldani. Teljesen védtelen pozíciómban, körbetekernek a drótok, majd elkezdenek szorítani. Már érzem, hogy felvágják a bőröm, belevájnak a húsomba. Kínok kínját élem át, miközben a fickó csak nevetgél rajtam.
-Kukuku… Rendes leszek veled, megadom a kegyelemdöfést. – majd lassan elkezd felém sétálni, miközben a tenyeréből egy hosszú tüskét növeszt ki. Szemtől szemben állunk. Itt a lehetőségem, amennyire tudok, megmozdulok, és megpróbálom kirúgni a lábát, amit ő is észrevesz, és megpróbál elugrani, de megcsúszik a vértócsában, így betalálok. Amint elterül a földön, a drótok eltűnnek magam körül, így szabaddá válik a kezem, amit rögtön ki is használok, egy késsel gyorsan fejbe dobom illuzionista cimborámat. Ahogy ez megtörténik, a teste elkezd olvadni, mint a jég, majd a körülöttem lévő világ is hirtelen eltűnik.
Szemben találom magam a sráccal, akit az imént dobtam fejbe. Teljes nyugodtsággal cigizget, tudomást sem vesz rólam. Hirtelen megjelenik Gray is mellettem, aki, hát, kb. úgy néz ki, mint én. Megroncsolódott ruhadarabok, vérzések az egész testén, katanája a földbe szúrva.
Amint megjelenik Gray, a fickó eldobja a cigijét, majd támadásba lendül. Hatalmas láncokat repít felénk, ami ellen védekezni nem tudunk, mivel alig állunk a lábunkon. Teljesen körbetekernek a láncok, szorítanak minket. Miután látta a srác, hogy nem bírjuk, elenged minket, amitől mi egyből összeesünk.
-Azt mondta az öreg, hogy le tudjuk győzni. Jól átvágott… Várjunk csak! Mondott valamit… Hát persze! A pirula!
-Gray! Mi van a pirulákkal, amit az öreg adott?
- Azt hiszem, még itt van a zsebemben. – majd elkezd turkálni a nadrágjában. Nagy nehezen kierőszakolja a pirulákat, majd valahogy odadobja nekem. – Kapd el.
Elkapom a pirulát. – Remélem, ez majd tényleg segít, öreg… - Majd a számhoz emelem az apró kis pirulát…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Szer. Aug. 10, 2011 2:20 am

A fickó szótlanul állt előttünk kezében a célunkkal, az aktatáskával. Őrült mosoly ült az arcára. Ez a csávó teljesen más volt, mint akivel korábban harcoltunk. Még elszántabb volt és valami furcsa érzés kerített hatalmába, amikor ránéztem. Hirtelen elkezdett röhögni, mint egy őrült és sűrű köd keletkezett körülöttünk. Semmit nem láttam, olyan sűrű volt a köd. Egy idő után elsötétült körülöttem minden. Joe nem volt sehol.
- Ennyire szánalmas trükköt, megpróbál szétválasztani minket. –gondoltam. A semmiből egy sötét indigó színű szempár nyílt ki előttem.

- Átlátok önnön, Mr. Gray Shadow. Tudok önről mindent. – Majd hirtelen lebegő fejek repdestek körülöttem. Mindegyik valamelyik családom tagjának az arcát viselte. Mindenféle dolgokat vágnak rám. – Kukukuku… Tudom mit művelt a családjával, igazán dicséretes. Kevesen tudják megölni azokat, akik teher a hátukon.
- Ez lenne minden. Őket már rég leküzdöttem magamban.
- Biztos. Kukuku- kuncogta majd eltűnt. Anyám táncoló feje megállt előttem, majd ott termet előttem és a kezét nyújtotta felém. A sötétségben lámpafények gyulladtak fel és újra otthon találtam magam, ahol minden egyszerre véget ért és elkezdődött.
- Gray, kisfiam, gyere velem. Gyere velem és minden olyan lesz, mint régen. Na, mi lesz? Jössz, kis fiam?- kérdezte anyám kedvesen, mire én fejbe lőttem. A vér csorogni kezdett a homlokán és elolvadt, mint valami gyertya.
- Nem. Mondtam ők már nem jelentenek semmit, seggfej. – egy lövést dördült a semmiből. Valami belerobbant a mellkasomba, és a földre hullok.- Kukukuku… - Mire leérnék a padlóra, az iszappá változik is elsüllyedek benne. Mikor kiérek az iszapból, métereket zuhanok a semmibe. Iszonyatos gyorsasággal hullok alá a semmibe. – Ez csak illúzió, igazából még mindig az erkélyen vagyok. – nyugtattam magam. A földre érkezésemet egy tompa puffanás kísérte. A hátam iszonyatosan fájt, de felálltam. Ekkor megpillantottam Joet. Fejjel lefelé lógott és rémülten nézett rám.
- Gray, kérlek segíts, ments meg légy szíves. – könyörgött nekem, mire őt is lelőttem.
- Ne viccelj már velem. Joe nem olyan, aki ennyitől berezelne.- de ez az illúzió nem tűnt el. Leszedte magát és elindult felém, nem rettentem meg tőle, egy ilyen lövést, élő ember nem élhet túl.
- Kukuku. Azt hiszed átlátsz rajtam, te szarházi.- majd Joe képe egyre jobban, hasonlított a fickóéra. – Van egy kis meglepetésem, harcművész úr, de előbb…
Valami bele nyílalt a ball lábamba. Összecsuklott a lábam, felnéztem, de már nem volt ott. Homokvihar támadt, mire lecsillapodott és ki tudtam nyitni a szemem, már egy mezőn voltam. Mindenhol harc nyomai látszottak. Kardok, nyílvesszők és lángok hevertek mindenhol. Körül néztem és egy fekete csíkot fedeztem fel a horizonton. Egyre nagyobb lett és már lábdobogásokat is hallottam az irányából. Vezényszavak hangzottak fel és valamik a messziségből felreppentek. A fejem felé zuhantak és eltakarták a napot, a megannyi hosszú nyílvesszők. A több száz nyílvessző hangja ijesztő volt, ahogy suhogtak. – Ennyire futja, a pincében még ijesztő volt, de ezt már egyszer elsütötte.- több nyílvessző ment át rajtam, de egyik se talált el.
- Kukuku.. – már megint a hülye nevetése hallatszott valahonnan, de nem volt időm megkeresni, mert emberi kiáltásra lettem figyelmes. Több száz katona szaladt felém. Egyszerű katonák voltak kardokkal és lándzsákkal. Beálltam, hogy leszámoljak velük, de akkor a kardom és a vakizasim egyszerűen porrá lettek. Előrántottam a lőfegyvereim és a katonákra céloztam. A katonákon csak úgy átrepült a golyó. Amint bevert egyet a pofámba vagy megvágott vagy átdöfte rajtam a fegyverét, eltűnt. Megrezdült a föld és egy nagydarab szamuráj termet előttem, aki átszúrt egy óriás dárdával.. Megint repültem vagy pár métert. Tüzelni kezdtem, de a lepattantak róla. Egyre csak közelebb jött és belém szúrta a saját katanám.
- Mi a picsa ez az sz**. Miből készült a páncélja, mert biztos nem acéllemez, azt már átlőttem volna. És hogy került hozzá a katanám?
- Kukuku.
Ismét lefelé zuhantam, de most egy kígyókkal teli verembe kerültem. Rám vetődtek, és fojtogatni kezdtek. Alig kaptam levegőt. A kígyók láncokká változtak, amik összehúzódtak és végtagjaim moccanni se tudtak. Hirtelen láncokon tüskék nőttek és ahogy a lánc mozogni kezdett, úgy vágta át a bőröm.
- Kukuku. Te se tanulsz semmiből. Nem mindegyik illúzió hamis, van ami igazi. Kukuku.
Hallatszott a hangja a sötétből. Elég szánalmasan elbuktál. A barátod jobban bírta, mint te. Szánalom vagy, esküszöm.
Majd hirtelen egy kéz átszúrta a szememet.
- Hihihi. Ezt a trükköt már ismerem, balfék. Ezek a láncok is csak kacatok- mire a láncok a földre hullottak. – Egész végig átláttam magam ezeken a kis trükkökön. A szamuráj viszont meglepett.
A látszólag üres tokból előrántottam a kardom. A kezem és a többi testrészem is remegett a fájdalomtól, amelyet a mély vágások okoztak. Vért köhögtem fel.
- Ez az illúzió elégé káros az egészségemre. Ideje véget vetni ennek, de hol a gyenge pontja. A padló. Egész idáig egy lépest se tettem előre.
A katanámba koncentráltam a felhő lángjaim nagy részét és bele szúrtam a földbe, amire az illúzió darabokra tört. Összecsuklottam és a földön találtam magam. A fickó előttem állt és nem csinált semmit, csak cigizett. Magam mellé néztem, ahol pillantottam Joet, aki alig állt a lábán, ő se nézett ki jobban, mint én. A csávó támadásba lendült és megint leláncolt minket. Alig bírtam mozdulni.
-Gray! Mi van a pirulákkal, amit az öreg adott? – kérdezte Joe tőlem váratlanul.
- Azt hiszem, még itt van a zsebemben. –Hirtelen észbe kaptam és épphogy beletudtam nyúlni a zsebembe. Sikerült Joe felé hajítanom. – Kapd el.
Elkapta a pirulát és egyszerre vettük be őket…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 16, 2011 3:24 am

A fickó szeme elkerekedik, amikor észreveszi a pirulákat, de már késő. Ahogy bekapjátok őket, és lenyelitek, valami furcsa érzés lesz rajtatok urrá. És meghalljátok a pirulák előző tulajdonosának hangját.

Ezeket a pirulákat ezért készítettem, hogy legyőzhessétek Stermont. A pirulák megnövelik az erőtőket, és az illúziókat is könnyebben áttörhetőnek, törékenyebbnek mutatja. Ha elég erős az akaratotok, mostantól nem fog rajtatok a piszkos kis trükkjeivel. Sok szerencsét, Gray és Joe.

Ahogy ránéztek a fickóra, látjátok, hogy szemében félelem lappang. Továbbra is megpróbál egy-két illúziót bevetni, de könnyedén lerázzátok magatokról a képzelgéseket. A pisztolyával viszont elég ügyesen bánik, s mint kiderül, nem csak az illúziókra koncentrált élete során. Nektek viszont megduplázódott a tp-tek, és így együttesen 800 a 768 ellen - azonban fontos, hogy csak akkor győzhettek, ha egyszerre támadtok, egy az egy ellen még mindig sokkal erősebb.

Ne féljetek, ez az utolsó harcotok. Postotok addig tartson, amíg a fickó meghal, ti pedig odaléptek az aktatáskához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Joe Smith
Vihar
Vihar
avatar

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2011. Jul. 31.
Age : 23
Tartózkodási hely : Lőtávolságon belül

Karakter információk
Család:: -
FV: 364.000
Pénz:: 344.300 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 16, 2011 10:46 pm

Ahogy a srác meglátja a pirulákat, megretten, elkerekednek a szemei, de már késő, hamar beveszem a kis tablettát. Hirtelen megijedek, valamilyen belső hang kezd el nekem magyarázni:

Ezeket a pirulákat ezért készítettem, hogy legyőzhessétek Stermont. A pirulák megnövelik az erőtőket, és az illúziókat is könnyebben áttörhetőnek, törékenyebbnek mutatja. Ha elég erős az akaratotok, mostantól nem fog rajtatok a piszkos kis trükkjeivel. Sok szerencsét, Gray és Joe.

Ahogy beveszem a pirulát, a srác ismét láncokat küld felénk, de könnyű szerrel védekezünk az illúziójával szemben, amit, ahogy látom, a srác képtelen elfogadni. Gray kezében hirtelen két kard lesz, majd amint elindulna, a fickó ránk sóz néhány lávaoszlopot, amitől olyan érzésem van, mintha leöntenének egy kis meleg vízzel. Gray elindul felé, a srác gyorsan kapcsol, előveszi a fegyvereit, majd azonnal Grayre lő, aki szépen védi ki a golyókat, már majdnem odaér, amikor a srác állonvágja, amitől Gray megtorpan. Ekkor jövök én is a képbe, felugrok, és pár kést elhajítok a fickó felé, amik elől elugrik, de még a levegőben elkezd lőni rám, és csak nagy erőfeszítések árán tudok védekezni. Nem semmi a srác, látszik, hogy nem csak illúziókat tud használni. Ott van a szeren. Kicsit lankad a figyelmem, de Gray hamar támadásba lendül, odaszalad a sráchoz, lendíti a kardját, és… A srác pisztolyával hárít, de Gray másik kezében is van egy kard, amire nem figyel, Gray ezt észre is veszi, már lendíti, amikor a fickó azt is megfogja. Itt az én időm, a srác teljes mértékben Grayre figyel, több sem kell nekem, elindulok boxerre váltva, hogy majd jól lecsapom a gyereket, mire ő nemes egyszerűséggel szájon talpal. Az szép munka. Kiköpöm a számban felgyülemlett vért, miközben Gray megpróbálja leszúrni a srácot, de csak a kezét vágja végig. Teljesen jó ez is nekünk. Ha az egyik keze sérült, már csak a másikkal tud harcolni. Már mozdítaná is, amikor gyorsan elhajítok a tricepsze felé egy kést, amit ha eltalálok, majd nem tudja behajlítania kezét. De sajnos a srác sikeresen hárít, igaz a fegyverével, amibe így beleállt a késem, használhatatlanná téve azt. Gray hamar kapcsol, és levágja a srácnak a jobbik kezét, így már egy ép keze sincs szegény embernek. Ekkora hamar elrúgja magától Grayt, majd elkezd a rossz kezével lőni, teljesen pontatlanul, én pedig élek a lehetőséggel, és elkezdek szaladni felé boxerrel. Széttépem. Ahogy odaérek, hirtelen a másik kézfeje is helyreáll, amivel könnyű szerrel üt ki. Gray szinte azonnal ott terem előtte, de a srác számít a támadásra, így az p kezével egyenesen a falba repíti társamat. Amíg ezzel van elfoglalva, hamar hozzávágok két kést, ami elől elugrik, de nem számított arra, hogy ez csak figyelemelterelés, majd pontosan mögé érkezem, kést szorítva a torkához. A srác már épp mozdulna, amikor Gray eléterem és a hasához szorítja a kardját, mire a srác elmosolyodik, és ki akarja húzni Gray kezéből a kardot, gondolom, hogy engem leszúrhasson, de Gray hamar kapcsol, elvonja a felhő lángokat a kardjából, majd hasba vágja a srácot. Ekkor a srác keservesen próbál szabadulni a szorításomból, aminek csak annyi az eredménye, hogy végighúzza a torkát a késeimen. Elég gány halál, már nem azért. De legalább sikerrel jártunk. Gray kicsit leporolja magát, amíg én elsétálok az erkély végére, ahol megpillantok egy táskát. Ahogy visszaérek, azt látom, hogy Gray vizsgálja, hogy a srác tényleg halott-e. Amikor meglát, felemelem a tasit, és megkérdezem:
-Ez lesz az?
- Minden bizonnyal. Szerintem, most már tényleg vége. A köd lángok kezdik elhagyni a kezét. – Hm. Vége, mi? Ki tudja, azért még beledobok a szívébe egy kést, hogy biztos legyen a halál. Végül összeszedem a késeim, majd végig nézek magamon. Hát, már nem azért, de elég szakadtul nézek ki. Nem semmi. Ahhoz képest, hogy majdnem meghaltam, elég jó állapotban vagyok…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Kedd Aug. 16, 2011 10:51 pm

Mikor lenyeltem a tablettát, fura érzés fogott el. Teljesen feltöltődők és a sebeimből áradó fájdalom is megszűnik. Ahogy láttam, Joe is hasonló változásokon ment keresztül. Mintha egy teljes hetet kialudtam volna, úgy éreztem magam. A fickó csak megrökönyödve állt egy helyben, szinte már remegett. Kihúztam a földből a kardom és előhívtam a gyűrűmből a lángokat, amikor hirtelen megszólalt egy hang a fejemben.

Ezeket a pirulákat ezért készítettem, hogy legyőzhessétek Stermont. A pirulák megnövelik az erőtöket, és az illúziókat is könnyebben áttörhetőnek, törékenyebbnek mutatja. Ha elég erős az akaratotok, mostantól nem fog rajtatok a piszkos kis trükkjeivel. Sok szerencsét, Gray és Joe.

- Mi a fene? Ez az öreg hangja volt. De nincs sehol. Csak nem a kapszulából? Végre még a nevét is megtudtuk. Stermon . Sose hallottam még ezt a nevet, kíváncsi vagyok honnan származik. – gondolkoztam el, de hirtelen eszembe jutott a küldetésünk. A fickó még mindig ledermedve állt egy helyben. A csávó hirtelen összeszedte a maradék erejét. Megint láncokkal próbálkozott, de alig tartott minket fogságba egy-két másodpercnél. Hamar átlátunk az olcsó trükkön. Harmadjára már hatástalan volt. Előhívtam újra egy nagy adag felhő lángot és a kardomat bevontam vele. A kardom kettévált, így mindkét kezemmel tudtam harcolni. Ekkor hirtelen egy óriás lávahullám közeledett felém. A hőmérséklet is felemelkedett az elviselhetetlenségig, de amikor elért engem, olyan érzés fogott el, mintha forró vízzel öntöttek volna le.
- Jó trükk, de ez a tabletta ügyes kis találmány. Megnöveli a döntőképességünk, így különbséget tudunk tenni illúzió és valóság között. – amíg egy kicsit elbambultam és a hapsi tüzelni kezdet ránk a pisztolyával, így megindultam feléje, amilyen gyorsan csak tudtam. A golyókat, amik felém repültek, könnyen eltérítettem, így elég gyorsan a közelébe jutottam, de ő arcon vágott és meglepődve, megdermedtem. Épphogy a észre vettem a támadást. Ekkor Joe kései száguldanak el az arcom mellett. Stermon sikeresen félre ugrott és két pisztollyal lőtt Joera, aki nagy nehezen kikerülte a villámgyors golyókat. Én is ráugrottam és ketté próbáltam szelni, de megállította a pisztolyával és a kardom nem akart tovább haladni. Amíg nem figyelt megpróbáltam a szabad kardommal leszúrni, de azt is megfogta. Így teljes mértékben rám figyelt. Joe ismét támadhatott, megpróbálta leütni Stermon boxerrel, de az letalpalta őt. Ekkor kibillentettem a pisztolyát és így tovább csúsztattam a kardom az arca felé, de az egy-két centire megállt. Megfogta a kardom pengéjét, ami végig csúszott és egy hatalmas vágást eredményezett a kezén. A kezéből folyt a vér. Joe egy kést dobott a tricepsze felé, de az ép kezével elengedte a kardom és a pisztolyával hárította kést, a fegyvert így nem tudta használni. Kihasználtam az alkalmat és mivel nem voltam kegyes hangulatba, levágtam a kezét, amelyikben a sérült fegyver volt. Nagy erővel ellöki magát tőlem és tüzelni kezd, de a golyók a közelünkbe se ér. Joe neki támad boxerrel, de a közelébe érve, hirtelen előbújt a ruhaujjából egy kéz és elüti. Most én támadok, a közelébe érve, viszont számít rám és nagy erővel elröpít a legközelebbi falig. Kissé szédülten feltántorgok és akkor veszem észre, hogy Joe megint támad. Felé ugrik és eltereli a figyelmét két késsel, mire Stermon hátra ugrik és Joe a háta mögé esik és kést szorít a nyakához, amiből hirtelen a három lesz. Hamar megindultam Stermon felé, így mire Joe sarokba kényszeríti, az én kardom már a hasánál van. Stermon elrántja a kardom Joe felé, de időben megszüntettem a felhő lángokat. Megpróbál kiszabadulni Joe kései közül, de ő elvágja a torkát és a földre löki. Joe letisztítja a késeit és elindul az aktatáska felé. Én leporolom magam és lehajolok, hogy megvizsgáljam. Joe elém lép és felemeli a táskát.
- Ez lesz az? – kérdezte elégedetten.
- Minden bizonnyal. Szerintem, most már tényleg vége. A köd lángok kezdik elhagyni a kezét.- mutattam az elhalványuló kezére. Ekkor hirtelen egy kés szállt a szívébe. Joe nem akart még több meglepetést, én már meg se lepődök.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Belphegor
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 03.
Age : 25
Tartózkodási hely : a hátad mögött o_O

TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   Szer. Aug. 17, 2011 12:00 am

Odaléptek az aktatáskához, és kinyitjátok, hiszen ennyi szívás után igazán érdekel titeket, hogy mit tartalmaz a táska - na nem a családi titkokra fáj a fogatok leginkább, viszont tudni akarjátok, hogy a jó táskát szereztétek meg, vagy csak átverés - az illuzionistából kitelik minden. Ahogy felnyitjátok a táskát, vakító fény áramlik ki belőle, és egy kocsiban találjátok magatokat. Jobban körülnéztek, ez az a kocsi, amelyik a fickó házához vitt titeket. A sofőrülésen a Tízedik, mellette pedig az illuzionista. Mosolyogva néznek rátok, majd amikor megbizonyosodtak róla, hogy teljesen magatok vagytok, a Tízedik szólal meg.

- Szép volt fiúk. Végig Stermon illúziójában voltatok, és az a tény, hogy nem kapálódzva ébredtetek, azt jelenti, hogy sikerült legyőznötök őt. Persze, nem szép dolog, hogy a családi táskában kezdtetek kutakodni, de számítottunk rá, hogy ellenőrizni akarjátok az adatokat. A félreértések elkerülése végett, Stermon sokkal erősebb, mint hiszitek - gondoljátok, hogy egy piti kis csirkefogó családi titkokat tudna szerezni magának? Ez egy teszt volt, amin sikeresen átmentetek - persze nem akármilyen teszt, ahogy ígértük, jár érte jutalom is. Hírnevet is szereztetek magatoknak, Gray, a Család immáron még jobban elismer téged, ahogy Joe kollégát is, akinek most felajánlok egy csatlakozást a szervezetünkbe, ha Gray is úgy érzi, hogy helye van nálunk - Gray, te voltál vele az illúzióban, te tudod, hogy hogyan is szerepelt.

Joe válaszától függetlenül a Tízedik átnyújt mindkettőtöknek egy-egy táskát, benne a jutalommal, és egy-egy hazaútra szóló repülőjeggyel, majd kiszáll a kocsiból Stermonnal együtt, és a sofőr veszi át a Tízedik volán mögötti helyét. Szó nélkül visszavisz titeket a reptérre, ahol magatokra hagy titeket.

Posztotok addig tartson, amíg megérkeztek Japánba, ha ez megtörtént, akkor
fejenkénti jutalmatok : 80.000 gyémánt, 310 TP , mivel szivatós küldetés volt, de ti keményen helytálltatok. Utólag elnézést kérek a hétvégi kihagyásom miatt, péntektől hétfőig nem voltam itthon.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://behind.hu
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?   

Vissza az elejére Go down
 
A gyilkosok gyilkosa is gyilkos, de mi van, ha ön-gyilkos?
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Himalája-
Ugrás: