Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/


KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!
 
HomePortal*Gy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Az öreg papi

Go down 
SzerzőÜzenet
Tsuna
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 124
Join date : 2011. Nov. 04.
Age : 31

Karakter információk
Család::
FV:
Pénz::

TémanyitásTárgy: Az öreg papi   Szer. Dec. 21, 2011 2:13 am

Yo all! Very Happy
Hát álljunk neki a küldetésnek. Sajnos nem volt több jelentkező és én meg nem várok öröké, így abban a kivételes helyzetben vagy, hogy egyedül mész küldetésre. Sok szerencsét!


Egy hosszú, fáradt nap után, úgy döntesz, hogy elmész egy jó kis bárba. Mivel nem múltál el még 18, ezért valamit találj ki, hogy bejuss! Hála a gettó éveidnek nem hiszem, hogy ez olyan nehéz feladat lenne. Miután bejutottál a bárba egy idegen ül melléd a pult mellett. Az idegen kinézete egyszerűen elmondható, úgy nézz ki, mint egy csöves, de fura módon a zakója az többet érhet, mint egy átlagos fizetés. A kinézete ellenére, elég jó módúan beszél. Figyel a kiejtésére, mint valami öreg herceg. Ahogy telnek az órák szépen lassan észre veszed, hogy elég jól elvagytok az öreggel. Majd az egyik pillanatban észre veszed, hogy a részeg állapota, teljesen normálisra vált (eltűnt a részegsége) és hozzád szól, teljes komolysággal.
"Megtennél nekem egy szívességet? Számomra nagyon fontos lenne! Cserébe nagy jutalom ütheti a markodat. Másban nem bízhatok, te vagy az utolsó reményem."
// Itt eldöntheted, hogy elfogadod ezt a megbízást vagy sem, ha elfogadod, ezt mondja neked: Sajnos nem tudok sokat mondani itt, jobb lenne, ha elmennénk egy másik helyre beszélni.
(Felmentek a bárban egy privát szobába, majd folytatja.) A feladatod egyszerű, itt van egy reptéren lévő tároló kulcsa, ahol további infót kapsz egy levél formájában. Ott kapsz már egy kis jutalmat.
Kifele menet egy csapat bandita támad rátok. Eldöntheted mi legyen velük, ellenben az öreg meghal, ha nem véded meg. (Ha nem hal meg, akkor sem megy veled szóval, így is úgy is különváltok.
Elmondása szerint úgy érzed, hogy jó buli lehet, így még egyszer szavadat adod, hogy elvégzed a munkát.


Ha nem fogadod el:
Hirtelen huligánok fáradnak be a bárba. A kinti öröket szanaszét verik. (Viharláng használók és egy villámláng használó van köztük.) A villámláng használó első mozdulata, hogy egy pisztolyt kap elő és lelövi az öreget. A bárban sikoltozva rohannak ki az emberek. Ebben a pánikban még annyira van ereje az öregnek, hogy elmotyogjon egypár dolgot miért is lenne jó, ha elfogadnád a megbízását. Sajnos 3 szónál többet nem hallasz: "Jobb... kabát... zsebemben..." Eldöntheted, hogy megvered, elijeszted őket vagy még jobb megoldás megpróbálsz információt kiszedni belőlük, hogy miért ölték meg az öreget. Sajnos az utolsó megoldás se segít, mert nem beszél egyik se és egy pillanatban, amikor nem figyelsz elszaladnak.
Az utolsó elesik, majd véletlen valamit mond, amiből csak annyit értesz, hogy Mille-. Eszedbe jut, amit utoljára elmotyog az öreg. Visszasétálsz és a kabátja zsebében egy levelet találsz. Ami furcsa módon egy kulcsot tartalmaz. Nem sokat várva, neki is látsz:
"A feladatod a következő el kell menned a legközelebbi repülőtérre, ahol van egy tároló szoba, ahol szokták az utasoknak tartani a holmikat. Oda szól ez a kulcs. A kulcson a 28-as szám szerepel. Ott, majd további infókat találsz." Itt eldöntöd milyen módon fogod, ezt az eljárást teljesíteni.


A posztod addig tartson, hogy megérkezel a reptér és kinyitod a szekrényt. Sok sikert még1szer Smile


Határidő nincs, de egy hónapon belül nincs válasz automatikusan lezárom a küldit.


_________________
By.: Decimo
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://khrszjatek.forumsmotion.com
Tsuna
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 124
Join date : 2011. Nov. 04.
Age : 31

Karakter információk
Család::
FV:
Pénz::

TémanyitásTárgy: Re: Az öreg papi   Csüt. Dec. 29, 2011 1:18 am

Cross Tatsuya, ugyan ez a feladatod, mint Joenak! (Ettől függetlenül olyan, mintha egy helyen történne a két történet, de nem!)
Mind a ketten írjátok meg és egyértelműen egymástól függetlenül.
Határidő: Január 20.-a!

_________________
By.: Decimo
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://khrszjatek.forumsmotion.com
Cross Tatsuya
Villám
Villám
avatar

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2011. Oct. 26.
Age : 28
Tartózkodási hely : a gép elött

Karakter információk
Család:: -
FV: 64.000
Pénz:: 130.000 yen

TémanyitásTárgy: Re: Az öreg papi   Vas. Jan. 01, 2012 11:48 pm

Mikor belépek az ajtón, egy igen hangulatos kis hely tárul elém. Odasétálok a pulthoz, leülök és rendelek egy ital. Nem sokkal ezután egy igen érdekes idős fazon ül le mellém. Egy kicsit már lepukkant volt az öreg, vállig érő őszes haja és szakálla egy hajléktalan látszatát keltette. A kimért mozgása és beszéde viszont teljesen másra utalt. Az öltönye bár kicsit kopottas, de akkor is túl jómódú egy hajléktalannak. Szép, kimért léptekkel közeledik felém, igaz már látszott rajta, hogy legurított már néhány pohárral.
-Jó estét fiatalember! - köszön, miközben leül a mellettem lévő bárszékre.
-Jó estét! - köszönök vissza, bár magam se tudom, hogy miért. - Mit szeretne inni, az elsőt én állom.
-Erre semmi szükség. - majd rendel magának egy italt.
Magam se tudom, hogy miért, de beszélgetésbe elegyedtem, vele. Talán csak jólesett egy ital mellett beszélgetni valakivel, egy ilyen fárasztó nap után.
Jó néhány itallal később, a öregember viselkedéséből és hangjából eltűnt minden ittas állapotra utaló jel. Teljesen kimérten és komolyan szólalt meg.
-Megtennél nekem egy szívességet? Számomra nagyon fontos lenne! Cserébe nagy jutalom ütheti a markodat. Másban nem bízhatok, te vagy az utolsó reményem.
Ekkor már biztos voltam benne, hogy nem valami csóró öregember ül mellettem. Hiszen nem beszéltem neki a munkámról, mégis úgy beszél mintha mindent tudna rólam.
-Miről lenne szó?
-Sajnos nem tudok sokat mondani itt, jobb lenne, ha elmennénk egy másik helyre beszélni.
Ekkor oda fordulok a pultoshoz.
-Nincs itt valami csendesebb, nyugodt hely?
-Az emeleten van néhány privát helyiség. Azok viszont fizetősek.
-Nem gond. - majd odacsúsztatom a pénzt a pultosnak, aki a kezembe nyom egy kulcsot. - És kérem, ne zavarjanak minket.
-Rendben uram. Ha mégis szüksége lenne valamira, csak szóljanak le a telefonon, hogy mit szeretnének.
Odafordulok az öreghez. - Akkor menjünk fel, ott tudunk beszélni. - Majd felállunk és megindulunk az emelet felé.
Leülünk a szobába és az öreg egyből a közepébe csap.
-A feladatod egyszerű, itt van egy reptéren lévő tároló kulcsa, ahol további infót kapsz egy levél formájában.
-Ennyi? Semmi konkrétat nem tud mondani?
-Csak ennyit mondhatok, de garantálom, hogy megéri a fáradozást.
-Rendben van. Elfogadom. - egy könnyed munkát remélve, ami jó hasznot fog hozni.
Ahogy ezt kimondtam ,az öreg egy kis csomagot nyom a kezembe. - Erre szükséged lesz.
Bele se nézek, csak elteszem az egyik zsebembe.
Miután ezt megbeszéltük, rendeltünk még pár italt és további beszélgetésbe elegyedtünk. Néhány itallal később úgy döntöttünk, hogy ennyi elég lesz az ivászatból, és együtt távoztunk a bárból.
Amint kiléptünk az ajtón, néhány bandatag fogadott minket szívélyesen. Nem tűntek igazi kemény fiúknak. Néhány baseboll ütő és talán elvétve volt egy-két kés is.
-Nocsak-nocsak. Kit látnak szemeim.
Én nem ismertem fel a fickót és egyik társát sem. Biztos az öregnek szóltak a szavai, aki viszont néma csendben állt mellettem.
Nemsokkal azután, hogy befejezte a mondatod, nekünk rontott. Jobban mondva inkább az öregnek, mintsem nekem. Egy gyors mozdulattal elkaptam az ütőt, mielőtt még eltalálta volna öreg társamat. Magam felé rántottam és gyomorszájon ütöttem a kölyköt, aki erre elengedte az ütés és a gyomrához kapva kétrét görnyedt.
-Öreg, te menj, ezt bízd csak rám. És ne aggódj, elintézem a feladatot. - A férfi hátat fordított nekem és kissé erőltetett tempóban, nem rohanva, de még mindig kimérten tovább állt.
-Nos, akkor ki lesz következő? - kérdem az előző támadó társaihoz fordulva, akik közül néhányan már messze futottak. Ők felismerték, hogy esélyük sincs. A maradék két-három tag, pedig meg is akarta tapasztalni ezt. Nem volt megerőltető harc, még így, hogy túlerőben voltak és még ittas állapotom is nekik kedvezett. Pár pofon kiosztása után, ők is feladták és tovább álltak. Majd én is elindultam hazafelé, hogy kipihenhessem magam. Másnap elővettem a kis csomagot amit az öreg adott nekem előző este. A csomag többek közt tartalmazott egy kulcsot, amire egy szám volt beleütve, és egy cetlit egy repülőtér címével és a kulcson szereplő megőrző számával. Összepakolva mindent, amire szükségem lehet, hívok egy taxit ami kivisz a reptérre. Néhány perc keresgélés után, meg is találtam a keresett számú megőrzőt. Beillesztem a kulcsot és elfordítom.


(írói megjegyzés: Tisztára mint a Széf. Vajon azt választottam amiben a pénz van?..... A reklám után kiderül! XD)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom




TémanyitásTárgy: Re: Az öreg papi   

Vissza az elejére Go down
 
Az öreg papi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Máshol :: Amerika :: Észak-Amerika :: USA-
Ugrás: