Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/


KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!
 
HomePortal*Gy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Föld feletti felhő.

Go down 
SzerzőÜzenet
Xanxus
Mesélő
Mesélő
Xanxus

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Nov. 01.
Age : 41
Tartózkodási hely : Kasu

TémanyitásTárgy: Föld feletti felhő.   Vas. Dec. 04, 2011 10:03 am

Kasu! Ismét én, lassan fizetést igénylek Elsőnél.

Cozart. Hogy ne szállj el attól, hogy első föld vagy, Sawada ad egy embert próbáló feladatot.
- Szia Kyou. Lenne itt egy nagy kérésem. Van egy nagyon kedves emberem a Vongolánál, és szokatlanul rossz a kedve. El kellene vinned pár jó helyre, bulizzatok egyet, nőzzetek, a számlát állja a családom.
- Simán, ingyenpia, ingyennők, Joet is bekéne szervírozni egy ilyenbe.
Sawada nevet, majd átad egy borítékot A hitelkártyát, és a keresett srác képét találod benne. - A neve Gray Shadow. Vigyázz rá, nagy esély, hogy ő lesz a következő felhőőrző.
- Érezzétek jól magatokat.
Örömmel segítesz, bár nem a másik személye motivál, inkább csak a bulizás. Hazamész, elmesélsz mindent a barátnődnek, aki kicsit megbántódik, ezért kiengeszteled egy forró együttléttel Este a leghíresebb Nanimori szálloda szórakozóhelyén a V-10 előtt várakozol. Hamarosan megérkezik a személy, akit vártál.

Gray. Szívem, téged totál kikészített a karácsonyi küldi, kell neked az emberiség, mint kolonc a nyakadra, de kapsz egy borítékot, amit egyenesen az ágyadra címeztek. Megfogalmazását rád bízom. A tizedik írt. Hogy tervezett neked egy kis kiruccanást, és a Cozart fiút sem ártana szemmel tartanod. Megírja, hogy a Kozato család kért fel testőrnek, mert ártalmas mozgolódások vannak a háttérben, de igazi kiléted nem fedheted fel.
Felöltözöl, elintézed a teendőid, vacsorázz egy drága étteremben a Vongola számlájára, majd irány a V-10, ahol a borítékban mellékelt képen meg is találod akit kerestél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kyou Cozart
Föld
Föld
Kyou Cozart

Hozzászólások száma : 28
Join date : 2011. Jul. 30.

Karakter információk
Család:: -
FV: 40.000
Pénz:: 142.500 yen

TémanyitásTárgy: Re: Föld feletti felhő.   Vas. Dec. 04, 2011 10:52 am

Egy újabb nap. Egy újabb unalmas nap. Vagy várjunk csak, lehet nem is olyan unalmas? Ha már Tsuna hívat akkor biztos van valami. Giorgio szólt, hogy menjek az irodájába mert akar valamit mondani.
- Szia, Kyou! Lenne itt egy nagy kérésem. Van egy nagyon kedves emberem a Vongolánál, és szokatlanul rossz a kedve. El kellene vinned pár jó helyre, bulizzatok egyet, nőzzetek, a számlát állja a családom.
- Simán, ingyenpia, ingyen nők, Joet is be kéne szervírozni egy ilyenbe. – erre elkezd nevetni és átnyujt egy borítékot. Kinyitom és mit látok benne? Egy szépen ragyogó hitelkártyát meg egy képet, de hát az kit érdekel.
- A neve Gray Shadow. Vigyázz rá, nagy esély, hogy ő lesz a következő felhőőrző. Érezzétek jól magatokat.
- Oké, meglesz.
Király, akkor most mehetek vissza Japánba. De hát ilyen alkalom nem minden nap adódik. Ráadásul lehet jóarc a srác. Haverokból sosem elég. Na de mindegy, ha jó arc ha nem, a buli akkor is buli és most csak ez számít. Az út elég hosszú és fárasztó volt. Valami régi repülővel mentem Japánba, mert az amivel menni szoktam nem volt akkor a Vongola repülőterén. Éjszaka értem haza, Adrienne már aludt, de felkelt amikor meghallotta, hogy beléptem a szobába.
- Szia drágám, aludj csak tovább. – köszöntöttem suttogva
- Áá, dehogy alszok. Hogyhogy hazajöttél? Nem úgy volt, hogy két nap mulva jössz? – kérdezte kíváncsian, miközben ásítva kelt fel az ágyból.
- De igen úgy volt, csak közbe jött valami. Tsuna rámbízott egy fickót, aki eléggé maga alatt van mostanság. Holnap el kell vigyem bulizni, nőzni meg ilyesmi.
- Na neeem! Nem mész sehova! – mondta idegesen.
- Dehogynem, ne izélj már nem csinálok semmit. Legalább kapok egy kis lóvét is. Megígérem veszek neked majd valamit belőle.
- Na, jól van. De gyere bújj be mellém. Fázom. – odabújtam mellé és hát az éjszaka érdekesen telt, de ezt most nem részletezném. Másik este elindultam Namimori szálloda szórakozó helyéhez, a V-10-hez. Az első üres padra leültem várakozni. Pár perc után kiszúrtam a Grayt. Nézett körbe – körbe, a kezében volt valami.
- Hé, Gray! Erre! – kiáltottam neki, erre ő ránézett a kezében lévő dologra, ami igazából egy kép volt rólam, majd elkezdett jönni felém.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gray Shadow
Felhő
Felhő
Gray Shadow

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: Föld feletti felhő.   Hétf. Dec. 05, 2011 9:08 pm

Fáradtan estem be a küszöbön délután négy körül az ajtón. Az repülő út kényelmetlen volt, ezért nem tudtam piheni. Legközelebb nem ezzel a légitársasággal fogok utazni. Összecserélték a jegyemet, ezért a harmadik osztályon kellett utaznom. Sajnos nem volt idő megvárni a következő gépet, mivel sürgősen el kellett hagynom a várost. A lakás belseje sötét volt, de barátságos. A küszöbön átlépve valami fényes dologra lettem figyelmes. Sötét volt így nem tudtam jól szemügyre venni. Mikor felkapcsoltam a villanyt, akkor vettem észre, hogy egy boríték, ezért nyomásos Vongola címerrel. Nem voltam túl boldog.
- Ah fenébe, már megint mit akarnak. Most jöttem vissza egy küldetésről -, dünnyögtem magamban. A levél hátulján a nevem állt, ugyanúgy ezüsttel. A levelet az asztalra dobtam, majd fölraktam egy kanna vizet forrni teának. Leülök a székre és kibontom a levelet. A szöveget kézzel írták és hivatalos Vongola pecsét van rajta. Elkezdtem olvasni, de elégé nehéz volt kivenni a betűket.

Kedves Gray Shadow!

Bármennyire megérdemled a pihenést, de sajnálatos módon a maffiavilág nem alszik. Szerencsére nem lesz túl nehéz. Az egyik kedves barátom fiára kellene vigyáznod. Veled egy korú lehet. Ő a Shimon család egyik következő örököse. Sajnos a család olyan erőt birtok, amitől a többi család fél, ezért lehet, hogy veszélyben. Én és Shimon család vezetője, Enma Kozatot arra kérünk, védd meg őt. Még ma este találkoznod kell vele a V-10 klubban, de előtte menj el vacsorázni a mi számlánkra. Bízzunk benned.

Üdvözlettel:
Sawda Tsunayoshi

U.i.: Mellékeltünk a fiúról egy képet. A neve: Kyou Cozart. Ő is kapott rólad egy képet, úgyhogy fel fog ismerni.
U.u.i.: A küldetésed céljáról nem tud, tartsd titokban.


Ezek után már csak egy kérdésem maradt.
- Málnás vagy erdei gyümölcsös teát igyak? – ez a kérdés körülbelül 5 percig gondolkodtatott el, aztán sikerült választanom.
Elindultam vacsorázni egy étterembe, miután megittam a teámat. Sajna, mindkettő olcsó rossz minőségű vacak volt. A vendéglő asztalánál volt időm elgondolkodni a dolgokon. Felmerült bennem sok minden. Ki az a Shimon család? Mi lehet az a félelmetes erő? Miért pont én kaptam ez a feladatot? Természetesen, nem kaptam rá választ magamtól, de reméltem sikerül megtudnom. Kajálás után elmentem a V-10-be, ahol nagy volt a nyüzsgés. Már csak ez kellett nekem. Tömeg. Az ajtón belépve egy srác kiáltott felém.
- Hé, Gray! Erre! – elővettem a képet a zsebemből. Ő volt az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Xanxus
Mesélő
Mesélő
Xanxus

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Nov. 01.
Age : 41
Tartózkodási hely : Kasu

TémanyitásTárgy: Re: Föld feletti felhő.   Hétf. Dec. 05, 2011 9:34 pm

albino

A randi előállt. Hogy ne unatkozzatok és én se, ezért amint beléptek, két lány csapódik hozzátok. Eleinte nagyon feszengtek, de pár pohár finom bor, és máris könnyebben megy az a társalgás. Cseverésznek, a bugyijukról, meg a családjukról mesélnek. Szórakoztassátok el őket, fontos, a későbbiekben megtudjátok miért.

Gray, azt, hogy csináltad, hogy a Vongola számlájára szar kaját ettél? Mindegy, nagyon kellemetlenül érzed magad, mert folyton vagy a segged, vagy a farkad markolásszák, folyton szóvá akarod tenni, de képtelen vagy rá. Ráadásul arra is kellene figyelned, hogy a Földfiút el ne nyelje a föld. Micsoda szóvicc volt. A buli kezd beindulni, és az elfogyasztott alkoholmennyiségek is keverednek az elfogyasztott alkohol mennyiségekkel, szóval ahogy nő a kedved, úgy leszel egyre inkább csipkelődös. Nem igazán bírod a piát, csak ha több tea van benne. Úgy éjféltájt leültetnek egy férfihoz. Bár már töményen állnak benned a százalékok, érzed, hogy valami nem stimmel.

Kyou, hát téged nem kell félteni az éjszakai élettől. annyira elemedben vagy, hogy még Joet is felcsörgöd, aki rádbassza a telefont. Lehet megzavartad valamiben. Miközben erre gondolsz, elcsevegsz az új legjobb barátnőddel, akit nem is ismersz. a lány nem tűnik válogatósnak, de te annál inkább. Bár jól adod a megkapható selyemfiút, azért mégis bírod annyira a kiképzést, hogy ne fektesd meg a padlón. Szórakozzatok egyet! Gray és a jelenléte ki-ki esik a fejedből, de próbálod noszogatni, hogy csajozzon, ha már az alkalom is megvan hozzá.
Úgy éjféltájt leültetnek egy férfihoz. Bár már töményen állnak benned a százalékok, érzed, hogy valami nem stimmel.

Mellesleg a férfi én vagyok. Éljtétek túl. A következő poszt már nem lesz ennyire bebaszós.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tsuna
Admin
Admin
Tsuna

Hozzászólások száma : 124
Join date : 2011. Nov. 04.
Age : 31

Karakter információk
Család::
FV:
Pénz::

TémanyitásTárgy: Re: Föld feletti felhő.   Vas. Dec. 18, 2011 2:51 am

Felszólítom a résztvevőket, hogy posztoljanak!

_________________
By.: Decimo
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://khrszjatek.forumsmotion.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Föld feletti felhő.   

Vissza az elejére Go down
 
Föld feletti felhő.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Japán :: Máshol-
Ugrás: