Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/


KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!
 
HomePortal*Gy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Honolului 50 küldetés

Go down 
SzerzőÜzenet
Xanxus
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Nov. 01.
Age : 41
Tartózkodási hely : Kasu

TémanyitásTárgy: Honolului 50 küldetés   Kedd Nov. 22, 2011 8:10 am

Nos, ez is rám hárult, úgy látszik, nagyon ráér a Varia mostanság. Akkor nem is fecsérlem a szót szemetekre.
Én foglak vinni titeket a pokolba, és jobbra a második ajtó a bejárat.


Spike.Levelt kapsz. Kézbesítés módja, ideje és helye tökmindegy nekem.

Voi! A Vongolának volt képe előállni azzal, hogy miért vállalunk el öncélúan, mindenféle alacsonyrangú küldetést. Mivel se nekem, se Xanxusnak még csak halvány lövése sem volt arról, hogy mi van, magad kell kiderítened. Kapsz egy mágnesezhető tollat, amit bármikor használhatsz fegyverként, egy üveg wiskyt, egy rongyot, a többit a te dolgod beszerezni. Hamarosan egy Molotov koktélra lesz szükséged, hogy kiüsd a srácot a piros sportkocsiban! Ja, és remélem nem félsz a repüléstől, mert a Variával kell tartanod a napfényes Honolulura!

Posztodban minden legyen benne, az információktól, az utazásról, egészen addig, hogy kifekszel a tengerpartra. A sorrendet rád bízom.
Lányod legyen lehengerlően dögös! Ha sikerül, jutalmat kapsz a végén!

Adam. Maga Ceasar választ ki téged kísérőnek, egy üzleti útra, Honolulura. Szükséged lesz minden tudásodra, mert ez nem csak egy egyszerű út lesz. Repülés közben megtudod, hogy a bátyád helyet kell vele tartanod. Egy kaszinó megnyitójára mentek, de előtte kapsz egy nap pihenőt. Bérelj egy autót, járd körbe a várost, megérdemelt kikapcsolódásod végén pedig szaladj le a tengerpartra, ahol meglátsz egy lányt.
Oda kell menned hozzá, és beszélgetésbe elegyedned vele. Legyél nagyon zavart, és próbálj meg neki bókolni. Ha férfiként helytállsz, jutalmat kapsz a végén!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spike
Villám
Villám
avatar

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2011. Nov. 16.

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 50.000
Pénz:: 27.500 yen

TémanyitásTárgy: 1.   Szer. Nov. 23, 2011 10:39 am

Szokásom szerint hajnalban keltem. A gyűrűs-világítós trükkel felöltöztem, és edzeni indultam. De amikor az ajtóhoz léptem észrevettem, hogy egy levél van becsúsztatva. Méghozzá a Varia pecsétjével! Szívem egyből a torkomban dobogott. Felkapcsoltam a lámpát, és feltéptem a borítékot. Egy levél volt benne.

Voi! A Vongolának volt képe előállni azzal, hogy miért vállalunk el öncélúan, mindenféle alacsony rangú küldetést. Mivel se nekem, se Xanxusnak még csak halvány lövése sem volt arról, hogy mi van, magad kell kiderítened. Kapsz egy mágnesezhető tollat, amit bármikor használhatsz fegyverként, egy üveg wiskyt, egy rongyot, a többit a te dolgod beszerezni. Hamarosan egy Molotov koktélra lesz szükséged, hogy kiüsd a srácot a piros sportkocsiban! Ja, és remélem nem félsz a repüléstől, mert a Variával kell tartanod a napfényes Honolulura!
A levélen nem volt aláírás, de egyértelmű volt,hogy Squalo küldte. Kirohantam, és a konyhából lenyúltam egy Jack Danielst, és egy rongyot. Meg egy öngyújtót is.
Visszamentem a szobámba, és gyorsan összepakoltam a cuccomat. A levél nem volt teljesen világos, de az kiderült, hogy a Variával megyek küldetésre. És ez nagyon boldoggá tett.
~Találkozhatok újra Squaloval! Sőt, talán megmutathatom, hogy milyen hasznos vagyok! -sikoltottam magamban a boldogságtól. Oké, tudom, hideg és számító gyilkos vagyok, de ha Squalórol volt szó valahogy meghülyültem, és előhozta belőlem a lányt. A kolostorban eltöltött évek alatt sokszor léptem szexuális kapcsolatba, de azt nem élveztem, csak számításból tettem. Igazából undorodtam a gondolattól is, hogy érezzek valamit egy fiú iránt. De Squalo valamiért kivétel volt. Azóta, hogy megmentett. Hál' isten a mellem az elmúlt időben rengeteget nőtt, a deszka csajból érett nő testem lett. Ez persze azzal járt, hogy lecseréltem a ruhatáram. Az öléshez megmaradt a fekete ing, és fekete nadrág, de egyébként gothloli cuccokat hordtam, és nőtt a dekoltázsom is. Na nem mintha nagyon azt akartam volna, hogy megakadjon rajtam a férfiak tekintete, de egyre többet találkoztam Squalo-val.
A cuccom pillanatokon belül össze volt rámolva, fegyvert nem tettem el (najó, két-két dobókést azért bedugtam a csizmaszárba, és a tűvetőm is bekerült a neszeszerbe, de ezek nem számítanak). Lementem a parkolóba, és ott vártam a Variára. Hamarosan ott is voltak.
-Voooooooi! -üdvözölt Squalo. A kardja most nem volt a fémkezén. Egy limuzinból szállt ki, és intett, hogy szálljak be.- Remélem van fürdőruhát, mert a boss úgy gondolta, hogy összeköti a kellemest a hasznossal. Úgyhogy megyünk nyaralni, aztán majd ha kell akcióba lépünk.
-Hát... nincs.
-Sebaj, majd veszünk. A Decimo azt mondta hoznunk kell valakit, én meg rád gondoltam. A boss meg leszarta, hogy kit hozunk. Remélem nem baj.
-Nem, nagyon köszönöm! -mondtam elpirulva, és megöleltem. Egy pillanatig hagyta, majd lefejtett a karjaimat.
-Na beszállás. -intett a kocsi felé. Bebújtam a limóba, és leültem egy kanapéra. A limuzinban a varia vezetősége volt. Amíg Squalo bedobta a cuccom a csomagtartóba, addig nyugodtan körülnéztem. Először is volt egy furcsa fazon, koronával a fején. Ő volt Belphegore, a hasfelmetsző herceg. Utána volt egy furcsa bébi békával a fején, aki tíz centivel a fekete bőrhuzatos kanapé felett lebegett. Ja és egy orbitális lila cumija volt. Ha jól tudom akkor ő Marmon. Utána egy zöld hajú fiú(?) akinek egy béka volt a fején, ez volt Flan. Utána tőlem kettővel balra (eggyel balra volt Squlao helye) egy napszemüveges, enyhén buzisan kinéző csávó, Lussuria. Levit csak egy pillanatra méltattam. És végül, a limó hátuljában, egy külön beszerelt fotelen nem más ült, mint maga Xanxus, a Varia vezetője. Rengeteget hallottam már róla, így féltem egy kicsit tőle. Az arcán ott volt a legendás X alakú seb. Éreztem, ahogy a pillantása megakad a ruházatomon és a dekoltázsomon, és elvörösödtem. Kezdtem attól tartani, hogy a csizma, lila-fekete csíkos térdzokni, a miniszoknya, és a mély dekoltázsú csipkés ing nem volt a legjobb ötlet. De most már mindegy. A hajamat szokásomtól eltérően nem zseléztem fel, a vállaimra omlott.
Squalo is beszállt, bőven volt hely, de azért a közelébe fészkeltem magam. Biztos azt hitte, hogy tartok a többiektől, és valóban, így nem vette zokon.
Egy óra alatt voltunk a reptéren, ahol mindenféle ellenőrzés nélkül, a VIP kapun át a magángéphez mentünk. Kicsit értetlenkedve néztem Squalora, mire megszólalt:
-A repteret is a Vongola finanszírozza. -és megvonta a vállát. Így már minden világos volt. A gép egy gyönyörű, ezüst-fehér jet volt. Elsőre látszott, hogy Varia minőség. Xanxus hátrapillantott rám, és fején a „látod, mennyire megengedhetek magamnak mindent?” kifejezés volt. És volt egy olyan érzésem, hogy tényleg megengedhet magának mindent. Amíg nem ellenkezik nagyon a Vongolával.
A gép belülről meglepően nagy volt. Volt bárpult, étkezőasztal, körben forgatható bőrfotelek és kanapék. Mindegyiken fekete bőrhuzattal. Xanxus lazán ledobta magát egy fotelra, mi Squaloval egy kanapéra ültünk.
A repülés nyolc órán át tartott. Próbáltam kérdezgetni Squalot a részletekről, de nem mondott semmit. Végül elaludt. Én pezsgőt szürcsölgettem, és Xanxus-szal beszélgettem. Meglepően sokrétű tudása volt, és a sebhelyek nélkül még helyes is lett volna. De nem hozta úgy elő belőlem a nőt mint Squalo.
Elég sok dologról beszélgettünk. A Vongola és a Varia alcsoportjairól, mi az ő hatáskörük, mi a Vongoláé, mi a CEDEF-é. Elég hamar kiderült, hogy valójában a Vongola olyan, mintha három nagy családból állna. Senki sem hallgat a másikra, de vész esetén hajlandóak alávetni magukat a Decimo-nak. Bár az is nyilvánvaló volt, hogy ő utálja Tsunayoshit. Végig bort iszogatott.
A végén aludtam egy kicsit. A kapitány hangjára ébredtem.
-Ha kinéznek balra lennt látható Honolulu. Negyed órán belül leszállunk. Köszönjük, hogy a Varia tours-al repültek. -próbált vicces pofa lenni.
A landolás zökkenőmentes volt, igazi Varia minőség. Leszálltunk, itt se kellett vacakolni a kichekkolással.
-Azt ne mondd, hogy ez is a Vongoláé. -súgtam Squalonak.
-Nem. Ez a Chiavarone családé.
-Dinoéké?
-Ja. Érdekes fickó.
A reptér kijáratánál egy újabb limuzin várt, majd irány egy öt csillagos szálloda. Mint kiderült a Varia nem vacakolt, az egészet kibérelte.
-Na irány a tenger. -mondta Xanxus.
-Spike-nak nincs fürdőruhája. -mondta Squalo.
-Akkor vegyen. Én mentem.
Végül ketten maradtunk Squaloval és a bolttal a hotelben.
-Vooooooooi! Hülye főnök, képtelen várni. Na gyere, vegyük meg. -ment be a boltba. Az elkövetkezendő két órában kisebbnél-kisebb szexibbnél-szexibb bikinikben pózoltam Squalonak, hogy szerinte jó-e. Na meg persze nem hagytam ki a fűszoknyát sem. Végül egy világoslila, bodros bikinit vettem, azonos színű tangával. És egy fűszoknyát. Kaptam egy törülközőt is, ami egy lángoló paripát ábrázolt. Na igen, elvégre Dino építtette a szállodát is.
Kimentünk a tengerpartra, Squalo azonnal szaladt a vízbe. Dobott egy csukafejest, ezüst sörényét elnyelték a habok. Figyeltem fel-felbukkanó félmeztelen testét. A víz csillogott rajta, alig volt egy-két sebhelye. Xanxus arrébb szörfölt, de nem nagyon ment neki. Állandóan leesett. Én is csatlakoztam, a hűs víz nyalogatta a lábam, ahogy száguldottam a hullámokon. Életemben először csináltam, de kifejezetten jól ment. Persze amikor Squalo nem messze tőlem bukkant fel, nem tudtam ellenállni a kísértésnek. „Elestem” és Squalora zuhantam, a mellkasommal az arcába. Elnyelt minket a hűs víz. Egy óráig játszhattunk, amikor kimentem napozni. Féloldalra feküdtem a homokba, bal kezemre könyököltem, jobbal kitornyoztam melleimet amennyire tudtam, és a Varia cápáját figyeltem ahogy elvan. Imádtam itt lenni. Squaloval. Honolulun. Bikiniben. Vizes testemre tapadt homokkal, víztől csillogó mellekkel. A naplementében, pálmafákkal a háttérben.
Egyszer csak egy félszemű fickót vettem észre, aki engem bámul. Felvettem legcsábítóbb mosolyomat és így szóltam:
-Szeretnél valamit? -a fiú láthatóan zavarban volt, elvörösödött.
-Sajnálom de nem beszélek olaszul. - motyogja
-Ó, ööö... nagy sajnálom. -mondom angolul. Sajnos eléggé szarul beszélem.
-Semmi probléma.
-Kérdez azt, mit szeretnél. Néztél nagy engem
-Igazán jól áll ez a ruha. - hebegi
-Köszönöm. -"nem miattad viselem taplókám" gondolom magamban.- miért vagy sok ruhában?
-Azért, mert zavar ez a sok ember, és épp elég az ha csak látom a tengert. - persze ez nem egészen van így, de neki semmi köze hozzá.
-sea? i got it, the mare. te nem is nézted tenger, néztél engem
-Igen, önt is néztem. Nagyon emlékeztet kegyed egy képre, amit tegnap festettem.
-Igen? Már vagy régóta itt?
-Nem. Néhány órával ezelőtt szállt le a repülőgép amivel érkeztem.
-Jössz te honnan?
-New Yorkból. Az is itt van Amerikában.
-Tudom. Nem vagyok buta olyan mit gondolsz
-Elnézést. Nem arra céloztam.
-Elfogadva. -jópofizok vele, hátha Squalo féltékeny lesz. Ő elmosolyodik és nem válaszol. Én is elmosolyodok, hátha megszólal.
-Nyaralni van itt?
-Igen. -mégsem mondhatom el az igazat
-Öhm és hogy tetszik eddig a környék?
-Gyönyörű. Igazán lenyűgöző -mosolygok rá, és szememmel próbálom elbűvölni. bár azok mindig hidegek, de talán Squalo közelsége miatt most mégsem.
-Akárcsak kegyed szemei.
-Köszönöm -Jézusom de béna! tökéletesen tudom ,hogy a szemeim „nem a legszebbek” a világon.
-Egyedül érkezett?
-Nem, a rokonaim ott fürdenek. -intek fejemmel sq-ék felé.
-Á, értem. És Miért napozik itt a parton, ahelyett hogy ön is élvezné a hűs vizet?
-Elfáradtam. Megmaszírozná a hátam ha nem nagy kérés? -mondom, mert észreveszem hogy sq erre néz.
-Nos végül is nem az. Csak hát nem szoktam ilyet csinálni.
Felülök, a tenger felé fordulok. Elkezd ügyetlenül maszírozni.
-Tökéletes. -sóhajtorok, pedig nagyon szar, kb semmit sem csinál. De a testem épp a tenger felé néz, és a sóhajaimba a melleim is beleremegnek
-Vooooooooi! mennünk kell! -kiáltja sq. Hihetetlenül megörülök ennek, de úgy csinálok mintha sajnálnám.
-Mennie kell?
-Igen. Köszönöm szépen. -felállok, és átölelem. Csókot nyom homlokomra majd elköszön és gyorsan odébáll. A csóknak nem örülök, de ez van, már megtörtént. Felkapom a fűszoknyát, persze ügyetlenül, ugrálva, hogy melleim tovább remegjenek, a törcsit a vállamra terítem, és Squalóhoz futok, enyhe baywatch stílussal.


ui.: párbeszéd következik még, csak gondoltam addig is felteszem. Ha vmi baj van vele akkor szólj. Akkor minősül késznek, és általam Varia minőségűnek, ha ez eltűnik. Ja, és bár az írásból úgy tűnhet, de nem vok sem buzi, sem biszex. Köszöntem, csókacsalád.


A hozzászólást Spike összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 26, 2011 3:44 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adam Nuevo
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2011. Nov. 18.
Age : 27
Tartózkodási hely : ha szerencséd van, a temető

Karakter információk
Család:: Nuevo
FV: 10.000
Pénz:: 112.500 yen

TémanyitásTárgy: Re: Honolului 50 küldetés   Szomb. Nov. 26, 2011 2:24 am

Kopognak.
- Ki az? - kérdezem álmosan. Éppen csak kikászálódtam az ágyból.
- Giorgio. És most bejövök.- nyitotta ki az ajtóm és lépett át a küszöbön. - Cesare hívatott téged. Azonnal menj az irodájába! - Cesare? Mi lehet, hogy rám van szüksége? - Én elmentem elsimítani a dolgokat. Viszlát. - elsimítani? Nem érdekes. Valami normális gönc után kutatok a szekrényemben. A szokásos fekete ing és vörös nyakkendő mellett döntöttem. Kilépek a szobából és gondosan becsukom. A folyosó kihalt. Talán nincs itt senki? Cesare irodája felé lépdelek és egy percre megtorpanok. Mi van, ha valami problémája van velem? Ideges vagyok. Nem akarok még több büntetést. A gyönyörű ajtóhoz érve megállok, eligazítom a ruhámat és kopogtatok.
- Uram! Én vagyok az Adam. Giorgio mondta hogy látni kíván. Bejöhetek? - rendben. Ez jól ment. Semmi vész. Ilyen lesz a folytatás is.
- Kerülj beljebb! - hallottam bentről a választ. Nem tanácsos ellenszegülni, így követtem az utasítást. Beléptem és fejet hajtottam, ahogy azt nálunk szokás.
- Bizonyára kíváncsi vagy miért is hívattalak. Akkor térjünk is a tárgyra. Két óra múlva velem utazol Honolulura, egy üzleti útra. Pakol össze minden szükséges felszerelést! - én? Ez furcsa.
- Uram teljesen biztos benne, hogy engem vinne magával? Nem vagyok még elég tapasztalt ahhoz hogy megfelelően védelmezzem. - szabadkoztam. Próbáltam menekülni a hurokból, ám az csak jobban szorult.
- Egészen biztos vagyok benne, hogy jól fogsz teljesíteni. Most pedig eredj csomagolni! - elrontottam. Nem kellett volna ennyit beszélnem.
- Máris megyek. Köszönöm a megtiszteltetést.
A szobám felé haladva végre kezdek megnyugodni. Kell egy bőrönd. A szekrényemben van is minden bizonnyal. Összepakolok pár ruhát. Nem tudom mennyi időre megyünk. Kerül a csomagba ing, nyakkendő, öltöny, szmoking, és alkalmi cipő. Ezek is csak azért, mert üzleti út. Nem szeretek ilyenekben járni. Végig gondolva az egészet beteszek még néhány farmert és pólót valamint fürdőruhát is. Sosem voltam jó a pakolásban. ezt mindig anyám intézte. Állítása szerint a férfiak nem elég körültekintőek az utazások alkalmával. Jobban belegondolva tényleg nem. Visszaléptem a fürdőbe is, és raktam törülközőt, meg pár holmit a tisztálkodáshoz, naptejet és napszemüveget is. Úgy gondolom ezekre szükség lehet. Mikor ránéztem az asztalomra, elfogott a vágy hogy némi papírt, ecsetet és festéket is elvigyek. Úgy hiszem minden benne van a bőröndben, ami abba való. Övemre csatolom a két pisztolyt, és saját meglátásom szerint kész vagyok. Csomagommal együtt kimegyek a hatalmas épület előcsarnokába és várom az indulást. Kicsivel később Cesare is megjelent. Mellészegődve elindulunk a reptérre. Nincs messze. A család építtetett egy kisebb repteret az öt magángépünkhöz.
Bepakolok minden csomagot és én is felszállok a gépre. Úgy egy óráig meg sem szólaltam, de végül Cesear megtöri a csendet.
- Nagyon fontos ez az út. Egy kaszinó megnyitójára megyünk. eredetileg Valentinot akartam elhozni, de azt mondta téged vigyelek. - rosszul kezdődik. Valentino ajánlott?
- Értem. számíthat rám uram! - megpróbálom leplezni ijedtségem de elég nehéz.
- Ezt örömmel hallom. Ha leszálltunk segíts kipakolni, aztán a napod hátralévő része szabad.
- Nagyon köszönöm uram. - még mindig nem értem Valentino miért passzolta le ezt a lehetőséget.

- Ez jó lesz. - magyarázom az autóbérlőnél. Leszállás után kipakoltunk a szállodába, és ahogy Cesare elment a szobájába, én a kulcsokat magamhoz véve elindultam szétnézni. Kifizetem az autót és a slusszkulccsal a kezemben beszállok. Gyönyörű áramvonalas fekete ferrari, vajszínű bőrülésekkel és nyitott tetővel. Egy álom. Vajon menni is így megy? Beindítom és elhajtok az udvarból, egyenesen a főútra, már ha lehet annak nevezni. Csodás érzés száguldozni, az otthoni 90 km/h-s sebesség után. Hamar meguntam... A végén már unottan kóvályogtam a szigeten és nézelődtem. A város csodás volt, a kilátás is az volt. A mennyei friss tengeri levegő is jól esett, de semmi izgalom. Unalmas. Visszaülök a ferrariba, és lehajtok a tengerpartra. Hátha az érdekesebb.
Kiszállok a kocsiból és bezárom. Lesétálok a partra és leülök a homokba. Csodás a tenger itt is. Jobban szétnézve látom, hogy egyedül én vagyok talpig ruhában. Elég érdekesen nézhetek ki. Igazából imádom a tengert, de azt a sok embert akik mind ott pancsolnak már kevésbé. Naplemente. Ez végre csodás látványt nyújtott. Le kellene festeni. Leveszem a cipőm és mezítláb sétálok tovább a homokban, mígnem valamibe belelépek. Üvegszilánk. Éles széle úgy vágta el talpamat, mintha egy darab vajba nyomták volna. Fáj, és vérzik. Vér. A vér csodás színének nehéz ellenállni, ám itt sok ember van. Nem kockáztathatok. Az üveget eldobom és lábam elé nézek. Nem sokkal előttem egy lány fekszik, rózsaszín, fodros bikiniben. Megakad rajta szemem. Pont úgy fest, mit az a kép amit tegnap festettem. Bár van egy kis különbség. Amit festettem, azon nincsen ruha. Elmefuttatásomból egy hang ráz fel. A lány szólt hozzám, még érdekesebb pózt felvéve, bár egy szót sem értettem belőle. Láthatóan elpirulok, de elég modortalan figyelmen kívül hagyni, ha már hozzám szólt.
- Sajnálom de nem beszélek olaszul. - motyogom a lánynak. Tényleg olyan mint a kép.
- Ó.. ő.. nagyon sajnálom.- felelte. Hallhatóan töri az angolt.
- Semmi probléma. - nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni.
- Kérdez azt, mit szeretnél. Néztél nagy engem. - na jó itt már kezdődnek a problémák.
- Igazán jól áll ez a ruha. - nos más szerint biztosan... Vajon az ő vére is olyan mesésen fest a falon?
- Köszönöm. Miért vagy sok ruhában? -kérdezi miután végigmérte öltözékem.
- Azért, mert zavar ez a sok ember, és épp elég az ha csak látom a tengert. - persze ez nem egészen van így, de neki semmi köze hozzá.
- Sea? I got it, the mare. Te nem is nézted tenger, néztél engem. - feleli. Nem mintha nem lenne rajta néznivaló de engem az ilyen nem fog meg.
- Igen, önt is néztem. - ez tény és való - Nagyon emlékeztet kegyed egy képre, mait tegnap festettem.
- Igen? Már vagy régóta itt?
- Nem. Néhány órával ezelőtt szállt le a repülőgép amivel érkeztem.
- Jössz te honnan?
- New Yorkból. - mondtam az első várost ami eszembe jutott - Az is itt van Amerikában.
- Tudom. Nem vagyok buta olyan mint gondolsz. - tett szemrehányást. ~ Én nem vagyok normális. Mindenki tudja hogy New York Americában van. Most biztos azt hiszi hülyének nézem.
- Elnézést. Nem arra céloztam - kértem bocsánatot ismét.
- Elfogadva! - húzta mosolyra a száját. Mosolyog. Az emberek többsége olyan önfeledt mosolyra képes, amit én még sosem tapasztaltam. Megpróbálkozom egy mosollyal, de lehet hogy nem sikerült. Reakcióját várva fürkészem tekintetét. Vár. Akkor mondok valamit.
- Nyaralni van itt? - bár mi másért lenne itt?
- Igen.
- Öhm... és hogy tetszik eddig a környék? - ha már elkezdtem be is kell fejezni
- Gyönyörű. Igazán lenyűgöző. - még mindig nem tudom kiverni a fejemből. Szemeit nézve eszembe jutnak dolgok, amiket inkább elfelejtenék ebben a helyzetben.
- Akárcsak kegyed szemei.
- Köszönöm. - látszott rajta hogy elég béna bók volt.
~ Mit kellene neki mondani? Nem igazán társalogtam még nőkkel, így nehéz kitalálni mit vár.
- Egyedül érkezett?
- Nem, a rokonaim ott fürdenek. - int fejével a távolba. Követem szememmel a képzeletbeli vonalat, de valami fura. Nagyon nem stimmel valami.
- Á, értem. És Miért napozik itt a parton, ahelyett hogy ön is élvezné a hűs vizet? - különben is ki az aki a naplementében próbál napozni?
- Elfáradtam. Megmasszírozná a hátam ha nem nagy kérés? - mondta épp akkor mikor az egyik "rokona" épp felé nézett.
~ Masszírozni?! Nem illetlenség ilyet kérni egy idegentől?
- Nos... végül is nem az. Csak hát nem szoktam ilyet csinálni. - a lány megfordul, én pedig oda térdelek mellé. Öhm... nem igazán tudom mit kellene csinálni, de azért masszírozás címszó alatt csinálok valamit.
- Tökéletes. - sóhajt, anélkül is eltudom képzelni milyen rossz, hogy mondaná.
- Vooooooooi! %/°+ˇ"¨! - kiáltja oda a fehér hajú férfi aki az előbb még a vízben lubickolt. Gondolom ő is olaszul beszél.
- Mennie kell?
- Igen. Köszönöm szépen. - felállt, és átölelt. Na jól van. Kezdem sejteni mire megy ki a játék. Furcsa érzés ahogy kebleit mellkasomba fúrja. Ám nincs időm túl sokat törődni vele. Ha így áll a helyzet folytassuk a játékot. Csókot nyomok homlokára majd elköszönök és gyorsan odébbállok. Érdekes volt látni a reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Xanxus
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Nov. 01.
Age : 41
Tartózkodási hely : Kasu

TémanyitásTárgy: Re: Honolului 50 küldetés   Szomb. Nov. 26, 2011 4:58 am

Na. Nem szeretem a vizet, és mi az, hogy nem tudok szörfdeszkázni? ˘˘Micsoda egy alak vagy te! Na de a honolului party-nyaralást nagyon élvezem. Most, hogy ideje van indulni, lássuk a következőt.

Spike: Te jópofizol Squaloval, ami láthatóan ő is nagyon élvez. A kocsiban felteszem a lábaim a mini hűtőre, és Levi legyez a földön. Jó kedvű vagyok, mert két legyet ütök egy csapásra. Nagyszerű. Félbe is szakítom az idilli románcot, odaadok egy képet, két férfival. Az egyiket felismered. Tekintetedben látom a döbbentet. Namár, amikor azt nézem, hogy nézel a szemeiddel. Szóval az egész Varia beépül a fogadásra. Te, és Lussuria felszolgálólányok lesztek, Bel, Fran pincérfiúk, Squalo egy üzletember, ahogy én, és Levi lesz a kísérőm. Megjegyzést akarsz tenni erre, de végül csak a gondolataidban. Helyes! Részt kell venni a fogadáson, az öltözékünk elegáns, a nőké rövid, és kihívó, amit a nagykutyák is értékelnek. Mindenki a kocsiban, út közben öltözik át, ez igazi Varia technika! Bekell csempészned a házilag gyártott piás üveges bombát, amit magam hoztam el neked az ülés alatt, egy kis csomagban, a srác sportkocsijába, amit neked kell megtalálnod a hátsó udvaron! Fontos, hogy nehezen juss el oda. Végül is, dögös vagy, vékony, hosszú lábakkal. ˘˘
Amikor sikerült a csomagot kézbesítened meglátod Ceasart, és Adamot a hátad mögött. Gyorsan ki kell találnod valamit!
Legyél marha lehengerlő, mert Adam dönti el, hisz-e neked!
És legyen rajtad necc harisnya is.

Adam: Imádom azt, hogy mindenkit magázol. Odavagyok érte. ^^
Nadena. Megbámulod a Variát, és amikor rád nézek, úgy döntöttél lelépsz. Nem ismered fel az arcunkat, ezért nem is említesz Ceasarnak. Este kiöltöztök, és az oldalán elkiséred őt a fogadásra. Megpillantod a Varia tagjait, itt-ott, és idegessé válasz. Megpróbálsz arra gondolni, hogy csak véletlen, az arcodon látszódjon, érzékeled, hogy a Ceasar is látja rajtad a nyugtalanságot, ami pedig nem vígasztal egyáltalán. Részt veszel egy hagyományos pókerpartyn, és remek tippeket adsz Caesarnak a rulett asztalnál is. A szerencséden múlott. Aztán a tárgyalást végig ülöd mellette.
A tárgyalás egész menetét a te feladatod ki találni. Kábítószer üzletekről kell szólnia, Honolulu iparosításáról, és a Triádokkal való kapcsolat megerősítéséről. Hajrá. Nem kis feladat. A tárgyalás után remegő térdekkel kíséred ki Ceasart a kocsihoz, ahol összefutsz Spikeval. Egyből felismered, és nem tudod elrejteni az arcodon, amit Ceasar is észrevesz, de nem hozza szóvá. Spike elmondja, miért mászik épp ki a vezető ülés műszerfala alól. Posztodtól függően fog folytatódni a munka. Elhiheted, és nem. Te zárd a részt, a reakcióddal, legyen izgi. ˘˘

A hozzászólást Xanxus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 30, 2011 12:09 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spike
Villám
Villám
avatar

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2011. Nov. 16.

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 50.000
Pénz:: 27.500 yen

TémanyitásTárgy: Re: Honolului 50 küldetés   Szomb. Nov. 26, 2011 9:05 am

A többiek gyorsan megtörülköztek, az este hirtelen szállt le, és lehűlt az idő. Nem nagyon, de arra pont elég indok volt, hogy odabújjak Squalohoz, hogy ne fázzak. Átkarolt, láthatóan nem zavarta a dolog. Sőt, lenézett, és rá mosolygott. Még szorosabban odabújtam, így mentünk a limóig. Kinyitotta nekem az ajtót, és beültünk. A szokott helyünkre ültem. A limóban döglesztő meleg volt. Sajnos. Ő is beült, majd átkarolt, én meg odabújtam hozzá. Láthatóan nem zavarta a nyomulásom, ami nagyon melengette a szívemet. Beszélgetni kezdtünk, hol volt, milyen híresebb emberek ellen harcolt. Mesélt a harcáról az első kard császárral, és arról, hogyan verte el a shigure souen ryu egyik mesterét. Közben észre sem vesszük, hogy a többiek is beszállnak. Xan elhelyezkedett a fotelben, és lábait feltette a minihűtőre. Levi leült a földre, és legyezni kezdte. A többiek is bejöttek, és helyet foglaltak. A kocsi elindult. Egy darabig még beszélgettünk, amikor egyszer csak Xanxus hangja zavart meg minket.
-Akkor, ha méltóztatnátok odafigyelni, ismertetem a tervet. -Squalo elhallgatott, és ránézett. Én is ránéztem, és magamban a pokolba kívántam.
-Voooooi! Főnök, nem látod, hogy beszéltünk!
-Kuss. Szóval, egy kaszinó megnyitóra fogunk menni. -hozzánk vág egy képet. Nem akarok hinni a szememnek, de a képen a délutáni fickó van, meg egy másik. „Szóval mégsem csak turista volt. Éreztem, hogy furcsa az aurája, ráadásul a szemét sem veszthette el kólázás közben. De hogy ő a célpont? Olyan kedves volt. Nem, Spike, ha ezt mondják megölöd. Befogod a szádat. Igen, kurva meglepő, hogy ő a célpont, de ez kurvára nem változtat semmin.”
-Valami gond van? -kérdi Xanxus, nyilván észrevette a döbbenetemet.
-Nincs.
-Akkor folytatnám. Szóval beépülünk a megnyitóra. Te, és Lussuria felszolgálólányok lesztek, Bel, Fran pincérfiúk, Squalo egy üzletember, ahogy én, és Levi lesz a kísérőm. Spike, a te feladatod lesz, hogy egy bombát, amit mindjárt odaadok, a képen látható fckó kocsijában található sporttáskába tegyél. A kocsi egy fekete ferrari. Sikertelenséget nem fogadok el. Világos? -kérdezte. „Mivan? Lussuria mint felszolgálólány? Az a rossz buzi? Ugye ez csak egy vicc? Bel pincérfiúnak? Jézusom, az első parancs hallatán ölni fog! Squalo elmeggy üzletembernek, ez tény, és Xanxus is.”-gondolkodtam magamban.
-A ruhák ott vannak, névre szólóan csomagolva. -mutatott egy szekrényre.- Itt öltözünk át, hogy ne vigyük az időt.
-Miiii? Itt, előttetek öltözzek át?
-Igen. -”te perverz állat!” -üvöltöttem belül. De persze volt annyi eszem, hogy ne mondjam ki. Ráadásul, jutott eszembe egy gondolat, még jól is jöhetek ki belőle.
Lussuria odament a szekrényhez, és kidobálta a csomagokat. Kibontottam az enyémet, és elállt a lélegzetem. Egy nagyon miniszoknyát kaptam, neccharisnyát, ami combközépig ér, egy fekete, csipkés push-up melltartót, és egy szintén fekete, csipkés, mély dekoltázsú blúzt. Ja meg volt egy fekete, csipkés bugyi is. Cipőnek tűsarkút kaptam. Körülnéztem, a többiek már öltözni kezdtek, Xanxus a szeme sarkából figyelt.
-Squalo, segítenél átöltözni?
-Tessék? -kérdezte csodálkozva.
-Hát arra gondoltam, hogy én befordulnék arccal a saroknak, de mögém állnál, és átöltöztetnél. Akkor legalább a többiek nem látják. Bocsi, de nem akarom mutogatni magam.
-Rendben. Végül is pár éve már láttam mindent.
-Igen, én is így voltam. -mondtam és beálltam a sarokba. Squalo beállt mögém, és öltöztetni kezdett. Félresöpörte a hajamat, és kioldotta a bikini felsőmet. A földre hullt, majd hátranyúlt, és szép lassan, a mozgó kocsiban, felhúzta a melltartót. Pont amikor még elöl volt a keze a kocsi kanyarodott, és gyakorlatilag tökéletesen mellbe markolt, ahogy elkapott, hogy el ne essek. Éreztem ahogy megzavarodik, én is elvörösödtem. Ez azért nem volt benne a tervben. Végül sikeült felvennem a melltartót, és bekapcsolta, elég ügyetlenül.
Most a szoknya majd a bikini alsó következett, hál istennek kitakarta a pucér fenekemet a többiek elől. Nagy gondosan felhúzta a bugyit, még jobban elpirultam, és éreztem, hogy ő is. Persze ehhez le kellett guggolnia, lehelete a fenekemet csiklandozta, és éreztem, hogy egyre szaporábban lélegzik. „Ezek szerint megkívánt.”-gondoltam örömmel. Utána a blúz, aminek a begombolása megint némi letapizással járt, és a miniszoknya, aminek a következtében végigsimított a fenekemen. Ekkor visszaültem a kanapéra, és felhúztam a neccharisnyát, udvariasan beállt, hogy a többiek ne lássák kivillanó bugyimat. Nadrágja elég nyilvánvalóan dudorodott, és tekintete is magáért beszélt. Próbáltam némán nyugalomra inteni.
A többiek gyorsan átöltöztek, és pár perc alatt Squalo is megvolt. Fekete nadrágot, fehér inget, nyakkendőt, és öltönyt viselt. Épp megérkeztünk amikor végzett. Lussuria meglepő változáson ment végbe. Mármint, ha nem ismerem akkor tényleg nőnek nézem. Nagyon ijesztő volt. Szőke parókája volt, meglepően eredetinek kinéző, és kisestélyije, ami alá műmelleket tettek. Magassarkút viselt, kisminkelte magát. Squaloval kiszálltunk, gyorsan meghúztam a nyakkendőjét, egy puszit nyomtam a nyakára, és betipegtem.
Az est séfje már várt minket. A feladat egyszerű volt. Nekem pezsgőspoharakkal kellett szaladgálnom fel-alá egy tálcán, Lussurianak az őröknek kellett szervíroznia. Flan, aki egy illúzió segítségével barna hajú, helyes fiúnak nézett ki. Bel persze a hajában hagyta a koronát. Ők is a fővendégeknek szervíroztak, akárcsak én.
Bennt húsz-harminc öltönyös férfi állt, akik „ki bűzlik jobban a kölnitő” versenyt játszottak, és olyan tizenöt-huszonöt nő, akik meg „kinek nagyobb a dekoltázsa” versenyt játszottak. Szerintem egy vörös nyert, akinek a fehér, félátlátszó ruhája annyira be volt vágva, hogy kilátszott a bugyija csipkéje.
Lassan tipegtem, az életben nem volt rajtam tűsarkú, és nem akartam, hogy kiömöljön a pezsgő. Egy-egy üzletember elvett egy poharat, de senki nem szólt hozzám. Néhányan megbámultak, sőt volt aki a fenekemre csapott. Eleinte próbáltam észre sem venni ezeket, de egy idő után betelt a pohár. Persze nem csaptam hisztit, mert elbasztam volna mindent, de eléggé kiakadtam.
Még egy kéz csattant a fenekemen, és elvörösödve, idegesen néztem oda. Legnagyobb meglepetésemre Xanxus volt! Na elég, ez végképp kikészített. De mielőtt bármit szóltam volna közelebb lépett, elvett egy pezsgőt, és megszólalt:
-Most mennek be az előadóba. Mi is megyünk. Egy óra múlva indulj, a bombát a fotelom alatt találod, borospalacknak álcázva. A kocsi nyitva van.
A megadott idő után észrevétlenül kitipegtem, és elindultam a limó felé. Kinyitottam a kocsit, és kiszedtem a bombát. Első lépés kipipálva. Na most keressük meg a kocsit. Ez már nem volt olyan könnyű. Elég sok kocsi volt. Végre megláttam, és elindultam felé. Bokám meg-megroggyant, katasztrófális lassúsággal tudtam csak járni. Elég messze volt, ráadásul szlalomoznom kellett a mindenféle akadályok között. Elég érdekes volt a parkolóban járni. Egy kocsi enyhén remegett, és ahogy elmentem nyögéseket és sikolyokat lehetett hallani, ahogy egy gazdag valami macát dönget. Egy másik kocsi mellett ölelkező párocska volt, nagyban smároltak. Mindkettő lány volt. Úgy látszik ez a gazdag parti másról sem szól, mint az üzletről és a szexről. Undorodtam az egésztől, de legbelül bennem is felébredt a vágy. Próbáltam másra koncentrálni.
Egy fehér limó mellett három pasi szivarozott. Megláttak, és elvigyorodtak.
-Hé szépségem! Gyer' ide egy kicsit, szórakozni szeretnénk!
-Bocsánat, de sietek. -feleltem.
-Mivan? Azt mondod, hogy nincs időd arra, hogy gyorsan ellegyél velünk? -lépett közelebb.- Márpedig cicus nem igazán számít, hogy mit akarsz. Azt csinálod amit mondunk. Térdre! -eszem ágában sem volt engedelmeskedni. Megragadta az alkarom, és magához rántott. Megpróbálta letépni az ingemet, de kicsavartam magamat, és szabad kezemmel a tarkójára vágtam, miközben sokkoltam. A másik kettő is előreugrott, társuk teste még a földre sem ért, amikor már sokkoltam őket. Gyorsan leguggoltam, kitörtem a nyakukat, és húsz perc alatt betuszkoltam őket a kocsik alá.
Végre elértem a kocsit. Egy kínszenvedés volt, kb egy óráig tarthatott, miközben 500 métert kellett csak megtenni. Jó, kétszer megálltam közben, hogy megmaszírozzam már-már görcsölő talpamat. Nagy nehezen bekászálódtam a kocsiba, és elhelyeztem a bombát. Amint másztam volna ki lépteket hallottam, majd a délutáni srác szólított meg:
-Te meg mit csinálsz ott? -gyorsan ki kellett találnom valamit...

ui.: párbeszéd következik még, csak gondoltam addig is felteszem. Ha vmi baj van vele akkor szólj. Akkor minősül késznek, és általam Varia minőségűnek, ha ez eltűnik. Ja, és bár az írásból úgy tűnhet, de nem vok sem buzi, sem biszex. Köszöntem, csókacsalád.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Xanxus
Mesélő
Mesélő
avatar

Hozzászólások száma : 63
Join date : 2011. Nov. 01.
Age : 41
Tartózkodási hely : Kasu

TémanyitásTárgy: Re: Honolului 50 küldetés   Vas. Dec. 18, 2011 3:14 am

Spike, Nuevo nem hiszi el, amit megpróbálsz neki bemesélni, és már épp támadnának, amikor füst száll fel, és két kéz ragad el. Lussuria az. Amíg lerendezi a két férfit te menekülni kezdesz, útközben egy ganyus külsejű fiúba botlasz, aki viszont téged keres. Megállít, megpróbálja elmagyarázni, mit akar, de nem hagyod szóhoz jutni, megtámadod, ő azonban csak védekezik. Sebeket ejtesz rajta, de végül megállsz.
Most már tényleg furcsa, hogy nem harcol ellened. Talán csak egy csel? Felbukkan a Varia többi tagja, és Gray számonkéri Xanxuson a viselkedésed, aki azonban Squalora hárítja a magyarázkodást, és lelép a kocsihoz.

Gray. Fáradt vagy az egyre sűrűsödő meló miatt, ráadásul a kis tanítványod is minden erődet kiveszi. Örömmel veszed a levelet a munkaasztalon, amit miután felbontasz csak egy rövid levelet találsz, és egy repülő jegyet Honolulura. A levél elmondja, hogy egy lányt kell megvédened a Varia kíséretében.
Lefürdesz, alszol egy jót az indulás előtt, másnap leadod Natsut a portásnak, aki természetesen a Vongola embere, hogy csináljon vele valamit, és lépsz is nyaralni.
Honoluluban informálódnod kell, mert nem találod a Varia tagjait a leírt helyen. Ki kell találnod magad, hol van a lány, és a Varia.

Este megérkezel a megadott helyre, egy telefonodba került és máris intéztek neked egy VIP kártyát. Nagy felfordulást látsz meg a parkolóban, és sejted, hogy arra kell menned, de meglepődsz, amikor belédszalad egy nő. Ő lesz az. A kisugárzásából lerí, hogy maffia tag. Megpróbálod neki elmagyarázni, hogy neked kell vigyáznod rá, de ő megtámad téged, és mivel nem bánthatod, hagyod magad.
Ráadásul egy lány. Megtudnál ütni egy lányt?
A verekedést a Varia szakítja félbe, Xanxust megpillantva magyarázatot követelsz, de végül cska Squalot kapod meg az arcodba.

Határidő: Január 10.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Honolului 50 küldetés   

Vissza az elejére Go down
 
Honolului 50 küldetés
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Küldetés] Hogy készítsünk babát?
» [Játékos Küldetés] A Kaszás Katakombája
» Konoha kapuja
» A falu vezetőjének irodája
» [Event] A legendás küldetés!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Máshol :: Amerika :: Észak-Amerika :: USA-
Ugrás: