Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/


KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!
 
HomePortal*Gy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hibari Youshi

Go down 
SzerzőÜzenet
Hibari Youshi
Eső
Eső
Hibari Youshi

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : At your grave...

Karakter információk
Család:: Vongola - CEDEF
FV: 100.000
Pénz:: 150.000 yen

TémanyitásTárgy: Hibari Youshi   Szomb. Nov. 12, 2011 9:52 am

Név: Hibari Youshi
Nem: fiú
Életkor: 17
Lángja: Eső
Családja: CEDEF
Egyéni fegyverek: Egy két karra erősíthető penge, a Lucifer, amit ha megfelelő erősségű lánggal tölt fel a felhasználó, akkor repülni lehet vele
http://kepfeltoltes.hu/view/111110/penge1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kinézete:
-Kék színű haj
-Kék színű szem
Magassága: 178 cm
Súlya: 67kg
Jelleme:
-Reflexei ,sebessége, reakcióképessége hihetetlenül gyorsak
-Fizikuma, állóképessége rendkívül magas szinten vannak
-Nyugalmát , hidegvérűségét halál közeli állapotban is fenntartja
- A harcolni akarás , a kihívások keresése a vérében van
Felszerelése:
-Lucifer
-D gyűrű(eső)
Előtörténet

Japánban, egy nagynak mondható városban, Namimoriban születtem a Hibari család tagjaként. A család ami felnevelt korántsem mondható egy normális családnak. A 10. születésnapomra apám azt ígérte, hogy valami nagyon ígéretes ajándékot fog adni nekem.
Elérkezett hát a nagy nap és apám elvitt engem egy dojo-ba.

-Apa miért jöttünk egy dojo-ba?
-Mindig is nagy harcművész akartál lenni igaz? Most megadom neked a lehetőséget hogy ebben a dojoban fejleszd a képességeidet.
Ezután elmesélt egy igaz történet a családunkról. A történet szerint a Hibari család fiú örökösei egytől egyig harcművészek voltak már generációk óta. A Hibari család hagyományai szerint miután egy fiú eléri a 10. életkort el kell kezdeni az edzést, amit a családapa felügyel. Apám elmesélte az összes nevesebb Hibari harcművész kalandjait. Nagyon érdekesek voltak, de a figyelmemet az első Hibari harcművész kötötte le. Állítólag az Első varázsképességekkel rendelkezett aminek segítségével soha nem tudták őt legyőzni. A legenda szerint az ellenfelei soha nem tudták áttörni az Első védelmét akárhogyan próbálkoztak. Azonban az Első mikor megkérdezték tőle, hogy hogy lehet az hogy ő ilyen erős, csak azt válaszolta :
-A higgadtság és a nyugalom a harc legfőbb kulcsa a győzelemnek.
Azonban csak a fiának mondta el, hogy igazából honnan ered az ereje nagysága:
-Ebből a gyűrűbűl.
-De hát apa ne viccelj már. Egy ékszer mégis, hogy adhatna hatalmat a hordozójának? Ennél még az is hihetőbb, amit a nyugalom fontosságáról beszélsz.
-Látom fiam nem érted. Ha egy harcos elveszíti a hidegvérét egy csata közben, akkor már el is vesztette a csatát, mivel az ideges harcosok, nem gondolkoznak és ész nélkül szemből támadnak ahelyett, hogy valamilyen stratégián gondolkoznának. És ha hiszed ha nem én a nyugalomból merítem az erőmet, pontosabban szólva a gyűrűm.
A történet szerint az Első hátrahagyta gyűrűjét utódainak, de senki se hitt ezeknek a téveszméknek, hogy a nyugalom az egy nagy erőforrás lehet, éppen ezért az Első volt az egyetlen aki tudta használni a gyűrű erejét. Időközben pedig a Hibari utódok is elvesztették a hitet abban, hogy a gyűrű képes is bármire. Miután apám elmondta a történetet, elgondolkodtam rajta, hogy vajon Kyoya-val, az 1 hónappal idősebb bátyámmal, is hasónlóan járt el az apám? Míg ezeken gondolkoztam , azt vettem észre, hogy apám felém nyújt egy gyűrűt.
-Ugye ez nem?
-De igen, ez volt az Első gyűrűje, ami erőt adott neki.
-Azt hittem, hogy már régóta nem hisznek ebben, hogy bármit is ér a gyűrű.
-Valóban így van, de én még hiszek a csodákban, habár nekem mem sikerült előidézni a gyűrűben rejlő erőt. Éppen ezért neked adom fiam, mert hiszek benne, hogy neked sikerülni fog.
-És mivan Kyoya-val? Ő az idősebb, nem neki kellett volna adnod?
-Így kellett volna lennie, de a bátyád azt mondta, hogy neki nem kell egy ilyen tárgy, hogy arra alapozza az erejét.
Az edzés ezután a nap után gyakorlatilag mindennapi tevékenység lett a napjaimban. Az edzés fájdalmas és kimerítő is volt. Nagyon sok időmbe telt, míg találtam valami hozzám illő fegyvert. De egy nap amikor a Nami közép felé tartottam észre vettem, hogy Kyoya fenyegetően szólt egy tömörülő baseball csapatnak:
-Utálom a csoportosuló embereket, ezét halálra verlek mindenkit.
Kyoya a Fegyelmi Bizottság főnöke volt, de azért ez túlzásnak ítéltem. Harc látszott készülőben, ezért muszály volt közbe lépnem, mivel sose szerettem az értelmetlen konfliktusokat, de amint közelebb jöttem, Kyoya így szólt:
-Ha belekeveredsz a harcba, akkor téged is halálra verlek.
De mégse hagyhattam annyiban, ezért még közelebb jöttem, közölve a diákoknak, hogy ne törődjenek a bátyámmal, nyugottan folytassák csak az edzést. Azonban Kyoya ezt nem tűrte:
-Mondtam, hogy ne üsd bele az orrod, éppen ezért most téged verlek halálra.
Még válaszra se hagyott időt, rögtön ádázul megtámadt. Kedvezőtlen volt számomra, hogy nekem nem volt fegyverem, éppen ezért a bátyó nagyon csunyán helyben hagyott, de ennek ellenére Kyoya harcstílusa lenyűgözött, Ekkor döntöttem el hogy hasonló fegyverre van szükségem, mint ami Kyoya-nak van. De nekem mindenképp egy éles fegyver kellett, ígyhát a karra erősíthető pengék mellett döntöttem. Mikor apámnak emlitettem milyen fegyvert szeretnék használni nagyon ledöbbent, de nem árulta el miért. Pár év múlva 16. szülinapomon, apámnak újból sikerült meglepnie, hogy ő mit szán nekem a szülinapom alkalmából. Először ledöbbentem, de rögtön fűzött hozzá magyarázatot is:
-Jól látod, az egy belépő,hogy harcolhass Yamamoto harcművészeti bajnokságon.
6 évvel ezelött apám mesélt egy bajnokságról, amit az Első Hibari halála után vezettek be.
A verseny 50 évente kerül megrendezésre, és szabályai igen egyszerűek: Egyenes kieséses 1-1-1 elleni küzdelmek. Azonban aki megnyeri a döntőt, az még nem számít nyertesnek. Ugyanis a döntő után még 1 harcot meg kell vívni a Yamamoto család képviselőjével, akiket nem szabad alábecsülni, hiszen egy legyőzhetetlen harcművészetet űznek: a Shigure Souen –t.
Mindazonáltal , akinek sikerül legyőznie a Yamamoto család tagját, annak egy nagyon egyedi fegyver kerül a tulajdonába. Hírek szerint senkinek nem sikerült még megnyernie a bajnokságot, pedig minden versenyen a híres Hibari-k továbbjutottak, de a Shigure Souen Ryu harcstílus vívóit nem sikerült legyőzniük.

-Nincs olyan, hogy legyőzhetetlen harcstílus. Mindenképp megmutatom, hogy a Hibari családnak nem jelent semmi se akadályt.
1 hónapom volt a felkészülésre és a verseny idejére a karpengéket már mesteri fokozaton használtam. Elérkezett a várva várt nap a bajnokság napja. A versennyel kapcsolatban csalódnom kellett, az ellenfeleim ádázul és értelmetlenül támadtak, míg én nyugottan elemezhettem a gyengepontjaikat. A döntőt is könnyedén megnyertem, ígyhát eljött a végső küzdelem ideje. Úgy hivták, hogy Tsuyoshi Yamamoto. Az ellenfelemet nem igazán úgy képzeltem el ahogy, már csak azért is, mert egy bambuszkarddal akart ellenem harcolni. Övé volt az első támadás, azonban a fegyvere átváltozott karddá és így szólt:
-Shigure Souen Ryu, Ötödik támadási forma.
Egy elég könnyen védhető támadásnak tünt. Azonban átdobta a másik kezébe a kardot is ezt mondta míg megvágott:
-Samidare.
A támadása elől nem tudtam teljesen elugrani, de végzetes lett volna ha teljesen eltalál. A technikája teljesen megrázott, éppen ezért nem hagyhattam, hogy mégegyszer támadásba lendüljön, éppen ezért, nem a testét vettem célba, hanem a kardját, mert ha elveszti az egyensúlyát, akkor eltudom kapni. De hamar szembesültem azzal, hogy sokkal erősebb mint már vártam, ezért szinte semennyire nem tudtam arrébb lökni. Elkezdtem veszíteni a hitem, hogy nyerhetek, de tudtam, ha elveszítem a fejem akkor sem leszek semmivel előrébb, ezért mégjobban lekellett nyugodnom. Azonban az ellenfél újból egy támadásra készült, ahol elterveztem, hogy nem kikerülöm a csapást, hanem belerohanok és teljes erővel védekezek.
Egyszerűen nem voltam képes visszaverni a támadásait, sokkal erősebb volt nálam. Azonban elhatároztam magam, hogy nyerni fogok. Talán még soha nem is voltam ilyen határozott és ennek eredményeképp, azt vettem észre hogy mintha az ellenfelem egyre jobban visszafogná magát, de nem erről volt, erőlködött és én meg egyre jobban kerültem fölénybe és mikor először sikerült hárítanom egy támadást, azt vettem észre, hogy pengéimet halvány tűz veszi körül. Nem értettem a jelenséget, azonban az ellenfelem a pengéim láttára elmosolyodott és határozottan egy hatalmas erejű támadást inditott felém:

-Shigure Souen Ryu, 3. támadási forma :Yarazunoame
Hihetetlen sebeséggel jött felém a kardja, kénytelen voltam kivédi, azonban a támadás olyan erős volt, hogy folyamatosan tolt, de fokozatosan ugrásszerűen gyengült, és a pengéim egyre tüzesebbek lettek, míg végül sikerült úgy háritanom hogy a kardot visszaküldtem a feladójának, de nem hagytam, hogy egy újabb támadást indítson,azonban kivédte mindkét pengémet, de újból csoda történt egyre lejebb toltam a kardját, mintha gyengülne a védelme, aztán amikor védtelen volt az egyik pengémet a torka felé tartottam:
-Győztem.
De amint ezt mondtam, arra leszek figyelmes hogy a gyűrűm rebedezik, majd végül széttörik.
-Egy percig sem vesztetted el a hidegvéred, nem gyilkolsz és még a gyűrűt is tudtad használni kétségtelenül te vagy az, megérdemled az Első Hibari fegyvereit.
-Az első Hibari fegyverei…?
Azonnal ide is hozta őket, és nem hittem a szemeimnek, az Első Hibari ugyanolyan fajta fegyvereket használt, mint én..
-Az Első Hibari-nak az volt a kivánsága, hogy hogyha meghal, akkor a Yamamoto család rendezzen bajnokságokat, és ha valaki a versenyen képessé válik rá, hogy tudja használi a gyűrűjét akkor az megkaphassa.
Egyszóval, nem bízott a saját utódjaiban, és várt az igazi méltó utódjára, akinek átadhatja.
Miután kisétáltam a csarnokból egy férfi várt rám a kijáratnál:

-A nevem Sawada Iemitsu, láttam az összes mérkőzésed a bajnokságon és lenyűgöztél és szeretném ha a képességeiddel egy családot támogatnál, mint egy harcos.
Elmosolyodtam és így válaszoltam:
-Üdvözlöm Sawada Úr, mégis miért csatlakoznék bárhova is egy jött-ment kedvéért?
-Ezzel azt mondod, hogy nem érdekel mi volt aza misztikus erő, amit az a gyűrű adott?
Teljesen megfogott, úgy gondoltam ha elfogadom az ajánlatát, talán közelebb kerülhetek a titokhoz miért is volt olyan erős az Első Hibari.
-Ha megérthetem annak az erőnek a lényegét, akkor szivesen elmegyek a világ végére is.
-Olyan messzire nem kell, csak Olaszországba.
Pár nap múlva el is indultunk Olaszországba. Út közben elmesélte hogy egy titkos szervezet a CEDEF tagja. Elmesélte, hogy ez egy független család, de vészhelyzet esetén csakis a Vongola szövetségese. Elmondta, hogy az a gyűrű ami összetört, az egy Eső tipusú gyűrű volt ami képes megnyugtatni minden fizikai és mentális jelenségeket. Azt mondta, ha tudta volna, hogy ilyen tehetséges vagyok akkor a Vongola Eső őrzője lehettem volna és mivel a Gyűrű Konfliktus harcai egybeestek a bajnoksággal ez lehetetlen volt. Megígérte, hogy keres nekem egy tanítót, aki majd eddz engem, de várnom kell vele mert sürgős ügyei vannak a Vongola Főhadiszállásán. Megkértem, hogy hadd csatlakozzak én is a misszióhoz, hogy az ottani tagok elismerhessenek hamar engem mint a CEDEF családtagja. Ő ezt elutasította mivel, most jelenleg nincs gyűrűm és hiába van meg az Első Kyoya fegyvere csak megöletném magamat. Ígyhát várnom kellett. Úgy egy hét múlva már sikeresen találkoztam is az oktatómmal, Lal Mirch-el. A tréning elején kaptam egy D színtű gyűrűt 20.000 yen-ért, hogy Lal megtudja mire is vagyok képes. Kegyetlenül nehéz edzéseken estem át, de meg is lett az eredményük. Így történt, hogy belekeveredtem a Maffiák ügyeibe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Superbi Squalo
Admin
Admin
Superbi Squalo

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2011. Oct. 15.
Age : 23
Tartózkodási hely : Szemtől-szemben az ellenféllel

TémanyitásTárgy: Re: Hibari Youshi   Hétf. Nov. 14, 2011 6:27 am

Na, ezt szeretem én látni, amikor eső lángból is kihoztok valamit.

Előtörténeted elfogadom!

Készítsd el az adatlapod!

Szint: 1 (D)
Vagyon: 100.000 yen
TP: 200
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Hibari Youshi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Előtörténetek :: Eső-
Ugrás: