Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték
Elköltöztünk: http://khr-szj.hungarianforum.com/


KHR szerepjáték az Anime és a Manga alapján! Légy te is a maffia tagja és védd meg a családod!
 
HomePortal*Gy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)

Go down 
SzerzőÜzenet
Colonello
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2011. Jul. 29.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vongola főhadiszállás

TémanyitásTárgy: 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)   Vas. Okt. 23, 2011 1:43 am

Nah izémizé fiúk, bocsi a késért. Nehezen találtam ki ezt a küldit, igazából még most sem tudom, hogy és mi lesz benne. Mondjuk ez rajtatok múlik.
Mivel mind a ketten a Vongola-hoz tartoztok, így az összehozásotok nem is lesz olyan nehéz. Tsuna hívat magához mind a kettőtöket. Mikor odaértek hozzá, Iemitsut is ott találjátok. Igazából ő lesz a megbízótok nem Tsuna. A CEDEF egyik külsős emberét kell kiszabadítonotok egy elég nagy Orosz bandátol. Igazából az elég nagy alatt kb. 200 főt értek. A csávó akit ki kell szabadítsatok felderíteni lett küldve e "család" felől, mert van néhány zűrös ügy, amihoz állítólag közük van. A baj csak ott van, hogy a felderítő fel lett fedezve és túszként tartsák. Az egyeszkedések folynak, de a háttérben titeket küldenek a megmentsére.


Mivel ha jól tudom, még nem ismeritek egymást azt is szeretném látni, hogy bemutatkoztok, megbarátkoztok, meséltek egymásnak ezt-azt. Iemitsuval elmentek a Vongola magánrepülőteréhez, ami a főhadiszállástól kb. 1 órára van autóval. Innen egy magángéppel elmentek Moszkvába. Posztotok a megérkezésig tartson.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://khrszjatek.forumsmotion.com
Gray Shadow
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 64
Join date : 2011. Aug. 02.
Age : 24
Tartózkodási hely : Olaszország és Japán közt ingázva

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 310.000
Pénz:: 59.498 yen

TémanyitásTárgy: Re: 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)   Kedd Nov. 01, 2011 10:58 am

- Tűz… tölts… tűz.- kiabálta az oktató a Vongola bázison. Minden hétvégemet itt töltöm, mert kellemes a kávéjuk és a teájuk, bár a sütemények szárazzak, tulajdonképp tűrhetők. Rendszeresen versenyzek itt a többiekkel, de pár napja senkise mer kiállni velem. Talán a múltkori incidens volt az oka.
Nagyon kezdett zavarni, hogy egyedül püfögtettem a pisztolyt a pályán. Így hát leültem a kávézóba és ittam egy erős feketét. A termet magas sarkú cipő kopogása töltötte be. Egy magas, szőke titkárnőféleség közeledet felém. Megállt előttem és egy levelet tolt elém.
- Mr. Tsunayoshi várja önt az olaszországi bázison. Kérem, siessen, nagyon sürgős.
Nem szerettem volna megvárakoztatni a főnököt, így hát már délután útnak indultam Olaszország felé. Hosszú, unalmas nap volt ez a nap is. A repülőgép kicsit rázkódva, de simán szállt le a kifutópályán. Gyalog indultam a bázis felé, hogy jól kinyújtsam a végtagjaim. *Fogalmam sincs, hogy mi lehet az a sürgős ügy, mert hetek óta semmi nyugtalanító hírt nem kaptam a központból. Végre újra küldetésben vehetek rész, feldobja ezt a napot.*
A bázis elég mesze volt, de nem érdekelt, mert már egy ideje nem jártam a szépséges Olaszországban. A gyönyörű táj, az amit soha nem felejtek el és nem bánok meg.. Kellemes érzés volt végig sétálni. Pár órányi séta után elértem a bázishoz. Egy kis várakozás után, beengedtek a főnökhöz. Tsuna a terem közepén, az asztala mögött ült. Mellette egy ősz férfi és előtte egy magas, fiatal srác állt.. Tsuna felnézett és aggódóan beszélni kezdet:
- Üdvözlöm Önöket uraim! Remélem jó volt az út idefele. Gyorsan rá szeretnék térni a tárgyra, mert az ügy halaszthatatlan és életbe vágó. Mivel az ügy nagyban érinti a CEDEF-et, jobb, ha a vezetőjük, Sawada Iemitsu magyarázza el a helyzetet. - majd Tsuna a férfihez fordul.. Az aggodalom az arcán egyre nagyobb lett.
- Uraim, mint tudják a Vongolának rengeteg szövetségese és ellensége van. Részben, ezért működik együtt, velünk, a CEDEF-fel. Néhány hónapja észre vettük, hogy az egyik orosz család körül, kisebb- nagyobb bajok vannak. Mivel elégé magukra vonták a figyelmet, kicsit utánuk néztünk. Kiküldtünk egy felderítőt, akivel néhány napja megszűnt a kapcsolat. A család felvette velünk a kapcsolatot és amíg nem lépünk, fogságban tartják az emberünket. Szeretném, ha kimenekítenénk. - fejezte be a mondani valóját, kisé idegesen.
- Mit tudnak a családról? –kérdezte a magas srác.
- Egy 200 fős család, akik sokáig csöndben volt, de néhány hónapja egyre nagyobb befolyást szerezz. Drogcsempészéssel és tiltott fegyverekkel kereskedtek eddig. – mondta, most már sokkal megkönnyebbültebben. A csávó gúnyos pillantást vettet rám, majd kinyitotta a száját:
- És ez a kölök mit keres itt? Bőven elegendő lennék egyedül is. – mondta hatalmas gúnnyal és önelégült arccal a csávó.
- Fogd be te, nagyszájú. - kiáltottam, majd előrántottam a fegyveremet. Erre előrántott néhány érmét és támadóállást vett fel. Nem tudom, mit képzelt, mit készít néhány vacak érmével. Épp neki akartam esni, amikor Tsuna megszólalt:
- Hé, fiúk, nyugi, nem egymást kell elintézni.- mondta, majd leeresztettük a fegyverünket.
- Uraim, lassan itt lenne az ideje, hogy elinduljunk a reptérre és elkezdjék a küldetést. –mondta Iemitsu. Lassan elindultunk Iemitsu utána. Beszálltunk egy limuzinba és elindultunk a reptérre. Iemitsu próbált ismerkedni velünk, de a kérdéseket, mindig néma csend és gúnyos nézés követte. Nem sok idő kellett és elértük a repteret.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://theshinobislife.hungarianforum.net
Kami Nora
Felhő
Felhő
avatar

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakter információk
Család:: Vongola
FV: 10.000
Pénz:: 100.000

TémanyitásTárgy: Re: 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)   Szer. Nov. 02, 2011 5:40 am

Átlagos napnak indulta mai is. Épp munkába menet haladtam az utcán és élveztem a csendet és nyugalmat. Mindig a legcsendesebb útvonalon megyek az áruházba és ott is a hátsó bejáratoknál, hogy semmi ne idegesíthessen fel útközben. Valamiért nekem szükségem van a csendre és a nyugalomra. Ezt az alkalmazottaim is nagyon jól tudják. Épp a papírmunkával bíbelődtem, amikor valaki kopogtatott az irodám ajtaján. Először próbáltam figyelmen kívül hagyni de valamiért nagyon kitartó volt és már kezdte kicsit felpumpálni bennem a vizet. Amikor már harmadjára is kopogott az egyik érmémmel átdobtam a csukott ajtót. Lehet, hogy már reflexből vagy talán kedvességből úgy céloztam, hogy a kikövetkeztetett helyétől pár centivel mellé dobtam az érmét. Gondolom ebből sikerült kitalálnia, hogy most nem alkalmas a zavarás és ne kopogtatgasson csak úgy. Úgy egy órával később, amikor vége lett a teendőmnek kimentem az irodából. Az ajtó mellett álldogált egy öltönyös fazon. Nyilván aki a kopogtatott.
- Bocsánat a zavarásért de Tsuna várja magát az Olaszországi főhadiszálláson. Azt kéri minél hamarabb, menjen el hozzá. – mire befejezte a mondandóját látszott rajta, hogy folyik róla a víz. Azonnal indult is tovább. Én haza mentem és igyekeztem össze pakolni a cuccomat. Első dolgom volt, hogy a kettő kaszámat beraktam a gitártokba és a kottatartó részbe, pedig az érméimet. Azonnal mentem a reptérre és most már tisztában voltam kinek kell szólni ahhoz, hogy átmehessek ellenőrzés nélkül. Az út maga rohadt unalmas volt. Szerencsére nem zavart senki is, még ablak mellett is voltam szóval a nyugalom és a harmónia az meg volt. Amikor oda érkeztem egy kisebb eligazításra volt szükségem de sikerült megfelelő helyre mennem. Amikor oda érkeztem azonnal behivattak Tsunához. Még kellett várni kicsit valakire, aki elméletileg még jön. Amikor végre megérkezett Tsuna azonnal kezdetét is vette a hivatásom okát.
- Üdvözlöm Önöket uraim! Remélem jó volt az út idefele. Gyorsan rá szeretnék térni a tárgyra, mert az ügy halaszthatatlan és életbe vágó. Mivel az ügy nagyban érinti a CEDEF-et, jobb, ha a vezetőjük, Sawada Iemitsu magyarázza el a helyzetet. – azzal az öreg ősz pasi fojtatja a dumát.
- Uraim, mint tudják a Vongolának rengeteg szövetségese és ellensége van. Részben, ezért működik együtt, velünk, a CEDEF-fel. Néhány hónapja észre vettük, hogy az egyik orosz család körül, kisebb- nagyobb bajok vannak. Mivel elégé magukra vonták a figyelmet, kicsit utánuk néztünk. Kiküldtünk egy felderítőt, akivel néhány napja megszűnt a kapcsolat. A család felvette velünk a kapcsolatot és amíg nem lépünk, fogságban tartják az emberünket. Szeretném, ha kimenekítenénk.
- Mit tudnak a családról? – kérdezem azonnal az első és legfontosabb kérdést.
- Egy 200 fős család, akik sokáig csöndben volt, de néhány hónapja egyre nagyobb befolyást szerezz. Drogcsempészéssel és tiltott fegyverekkel kereskedtek eddig. – feleli azonnal a kérdésemre. Nem értem, hogy egy ilyen kis stílű család lerendezésével minek ennyi gondot tulajdonítani. Csak egy jól képzett és harci teljesítményben kimagasló embert kellene küldeniük, aki lerendezi az egészet. Például engemet. Erre azonnal rá is kérdezek, mert leginkább tartok tőle, hogy ez a srác csak hátráltatni fog engem.
- És ez a kölök mit keres itt? Bőven elegendő lennék egyedül is. – kérdeztem tőlük teljesen értetlenkedve. Az ilyen srácoknak még iskolában a helyük. Nem pedig egy egész család kiirtásáról szóló küldetésen.
- Fogd be te, nagyszájú. – kiáltott rám az első reakciójával. Első ránézésre túl könnyen ingerelhető. Ha ezt ellene fordítják már is hátrányban van. Azonnal egy ok, hogy hátráltatni fog. Fasza, de a főnökkel nem veszekedhetek. Előrántotta a fegyvereit is. Én csak kivettem a kabátomból 5 érmét és felálltam a szokásos és sablonos támadó állásba amit tőle is láthatok most.
- Hé, fiúk, nyugi, nem egymást kell elintézni. – szólt azonnal Tsuan. Mondjuk ezzel az állításával, tudnék vitatkozni. Ha ez a srác velem jön csak hátráltatni fog. Ha az utamba kerül, legfeljebb elintézem. Ha meg véletlen nem akkor meg szerencséje van.
- Uraim, lassan itt lenne az ideje, hogy elinduljunk a reptérre és elkezdjék a küldetést. – szólt végül a jelenlegi főnök. Beszálltunk egy limuzinba. Közbe még Iemitsu próbált feldobni pár beszélgetésindító témát de mindet csak egy fagyos pillantással lerendeztem. Nem szeretem, ha megzavarnak gondolkozás közben. Azon filóztam vajon mennyi időt kell rá áldoznom erre a munkára. Amikor oda érkeztünk a repülőtérre azonnal felszálltunk és kezdődhetett a repülő út.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Colonello
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2011. Jul. 29.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vongola főhadiszállás

TémanyitásTárgy: Re: 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)   Hétf. Nov. 07, 2011 5:54 am

Nos igaz azt kértem, hogy a megérkezésig tartson a poszt, de sebaj így is jó. Nos ez a rész nem lesz túl izgalmas, igazából magatoknak köszönjétek. Ti alakítottátok így. A lényeg az, hogy ez a poszt arról kell szoljon, hogy kibékültök és jobban megismeritek egymást. Szeretném ha mesélnétek több mindent, hogy mire vagytok képesek és hasonlókat. Ugye ez a feladat 100%-ig csapatmunka lesz és ugye csak ketten vagytok, ezért fő a béke.

Tehát úgy kezdjétek a posztot, hogy kerestek egy szállodát. Pénzt Iemitsutól fogtok kapni rá, amikor leszálltok a gépről...Veletek ment odáig ő is, mert ugye magán géppel mentetek tehát ez nem akadály.


Posztotokban tehát békülést szeretnék látni és azzal záruljon, hogy egyik reggel rátok tör három fazon a hotelbe. Nem csináltok velük semmit, az a folytatásban lesz.

Jah és kérlek titeket, hogy ovlashatóbb színekkel írjatok. Köszike! Szép munkát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://khrszjatek.forumsmotion.com
Tsuna
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 124
Join date : 2011. Nov. 04.
Age : 31

Karakter információk
Család::
FV:
Pénz::

TémanyitásTárgy: Re: 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)   Vas. Dec. 18, 2011 2:34 am

Felszólítom a résztvevőket, hogy posztoljanak.
Amennyiben nem történik változás a következő egy héten belül a küldit lezárom.
Köszöntem, Tsuna.


Szerintem most már zárd le.

_________________
By.: Decimo
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://khrszjatek.forumsmotion.com
Colonello
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2011. Jul. 29.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vongola főhadiszállás

TémanyitásTárgy: Re: 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)   Pént. Dec. 30, 2011 11:19 am

Lezárva.1-1 posztért nem osztok jutalmat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://khrszjatek.forumsmotion.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)   

Vissza az elejére Go down
 
2 fecske vs. 200 sas (Kami Nora, Gray Shadow)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kateikyoushi Hitman Reborn Szerepjáték :: Off :: Játéktér :: Oroszország-
Ugrás: